AvengedSevenfold
80+
- Reaksiyon skoru
- 159
An itibariyle hiçbir yerde stok yok
stok kalmamış hiç bir yerde önceden aldım iyiki , Torunlarım bile Teşşekür edecek sana @somoncumAlıntıyı görüntüle
n11 150 tl yeni üye kuponu ile 325 tl ye aldım teşekkürler
onaylandı sadece bendeKargoya verilen oldumu benim ki hâlâ verilmedi kargoya
Komşum 20 Gr alayım senden bende kalmamış
komşu komşunun termal macununa muhtaçtır boşuna dememişlerKomşum 20 Gr alayım senden bende kalmamış![]()
@Metrekare ne zaman aldınız siz n11 den aldım ben iptal olmadı Sipariş Tarihi : 22/09/2025 11:44benim siparişe tedarik sorunu yüzünden iptal ettik dediler
Ben de mx6 kullandım kendi cihazımda. Soğutma bloğuna göre çok değişiyor laptopa ve soğutmasına göre çok değişkenlik gösteriyorlar ve laptopun tozlanması bile etkiliyor. Evet padler daha iyi ama mx6da benim ekran kartıma cuk oturdu 76 dereceyi geçirmedi asla. İşlemcide biraz patladı ama limitleme ile onu da kurtardım. Tek korkum tozlanması ile pumpout yapması onu da yapınca değiştiririm. Sonuçta macun illa yapacak o pumpoutu doğaldır. Mx4'e göre bence katı bile. Elimdeki mx6 biterse pad düşüneceğim. Yine de diyelim ki Allah korusun savaş veya ambargo oldu thermal pad bulamazsak yurt içinde mx6 ve benzeri macunlar kurtarır benden demesi. Gerçi Artic vs. de yurt dışı ama piyasada benzeri fazla.O macunların hiçbiri notebook ve gpu için iyi olmaz hocam. En az 14 farklı macun denemişimdir hepsi 1-2 ay sonunda pump-out yapıyor. Metot fark etmiyor.