Kayma durumu yok, altında kauçuk kısımları var. Aynı anda kaç tuşa bastığına gelince, iki elimle tüm klavyeye bastığımda 15-20 civarı basıyor ama tabi kastınız çoklu tuş kullanımı yapılabiliyor mu ise evet gördüğüm kadarıyla yapılabiliyor.Hocam almayı düşünüyorum bu klavyeyi.Klavye kayıyor mu? Tuşlara yanlışlıkla basma gibi bir olay yaşanıyor mu?Ve maksimum kaç tusa aynı anda basabiliyor?
Teşekkür ederim.İncelemenizi de çok beğendim.Kayma durumu yok, altında kauçuk kısımları var. Aynı anda kaç tuşa bastığına gelince, iki elimle tüm klavyeye bastığımda 15-20 civarı basıyor ama tabi kastınız çoklu tuş kullanımı yapılabiliyor mu ise evet gördüğün kadarıyla yapılabiliyor.
Bu fiyat bandında gamepower vb. Almaktansa vunu almak daha mantıklı. Kaliteli en azından. Hem zaten sorun olunca amazon sıkıntı çıkarmıyorKayma durumu yok, altında kauçuk kısımları var. Aynı anda kaç tuşa bastığına gelince, iki elimle tüm klavyeye bastığımda 15-20 civarı basıyor ama tabi kastınız çoklu tuş kullanımı yapılabiliyor mu ise evet gördüğüm kadarıyla yapılabiliyor.
Ben de bu düşünceyle aldım, şuana kadar güzel. İleride ek bir şey gözlemlersem konuya ekleyeceğim.Bu fiyat bandında gamepower vb. Almaktansa vunu almak daha mantıklı. Kaliteli en azından. Hem zaten sorun olunca amazon sıkıntı çıkarmıyor
850 tl ye başka bir klavye önerirmisin. Bu kalitedeSıcak fırsatla alakası ne?
Bir de çok çirkin duruyor ya
Sıcak fırsatla alakası fiyatı hocam, bu fiyata Red Switch düzgün bir markanın klavyesi varsa da en azından ben görmedim. Sıcak Fırsatlarda insanların paylaştığı indirimli bir ürün olan bu klavyeyi hem inceleyip hem de indiriminin devam ettiğini hatırlatırsam, insanlar değerlendirir diye düşündüm kısacası.Sıcak fırsatla alakası ne?
Bir de çok çirkin duruyor ya
Sağolasın, ben de anca alabildim kartın ekstresi vs uğraşırken. İndirimi baktım daha sürüyor, yine de incelemesini yapayım dedim.Bende alalı klavyeyi bir hafta oldu çok memnunum. Bu incelemeyi 10 gün önce yapmış olsaydın gönül rahatlığı ile alabilirdim. Çok araştırdım ama hiç türkçe bir inceleme yoktu yabancı kaynaklardan gördüğüm kadarıyla sipariş verdim. Eline sağlık incelemen için...
Ben bilek desteği kullanmayacağım. O yüzden aldım.Bilek desteği çok mu kötü? Belli ki kırılacak düzeyde.. Alınır mı?