Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 TEKRAR STOKTA 🔥🔥 İNDİRİMDEKİ (849TL) HyperX MKW100 Red Switch Mekanik İngilizce Q Klavye + İNCELEME 🔥🔥

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
bende aldım gerçekten güzel fakat daha once cherry mx red switchli klavye kullanmistim bu klayvedeki tuslar cherrydeki o yumusak basis hissini vermiyor ama ginede kaliteli ve guzel hissiyati var

MYSTIC

80+ Silver
Hocam almayı düşünüyorum bu klavyeyi.Klavye kayıyor mu? Tuşlara yanlışlıkla basma gibi bir olay yaşanıyor mu?Ve maksimum kaç tusa aynı anda basabiliyor?

Hocam almayı düşünüyorum bu klavyeyi.Klavye kayıyor mu? Tuşlara yanlışlıkla basma gibi bir olay yaşanıyor mu?Ve maksimum kaç tusa aynı anda basabiliyor?
Kayma durumu yok, altında kauçuk kısımları var. Aynı anda kaç tuşa bastığına gelince, iki elimle tüm klavyeye bastığımda 15-20 civarı basıyor ama tabi kastınız çoklu tuş kullanımı yapılabiliyor mu ise evet gördüğüm kadarıyla yapılabiliyor.

MYSTIC

80+ Silver
Kayma durumu yok, altında kauçuk kısımları var. Aynı anda kaç tuşa bastığına gelince, iki elimle tüm klavyeye bastığımda 15-20 civarı basıyor ama tabi kastınız çoklu tuş kullanımı yapılabiliyor mu ise evet gördüğün kadarıyla yapılabiliyor.
Teşekkür ederim.İncelemenizi de çok beğendim.

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Kayma durumu yok, altında kauçuk kısımları var. Aynı anda kaç tuşa bastığına gelince, iki elimle tüm klavyeye bastığımda 15-20 civarı basıyor ama tabi kastınız çoklu tuş kullanımı yapılabiliyor mu ise evet gördüğüm kadarıyla yapılabiliyor.
Bu fiyat bandında gamepower vb. Almaktansa vunu almak daha mantıklı. Kaliteli en azından. Hem zaten sorun olunca amazon sıkıntı çıkarmıyor

Sıcak fırsatla alakası ne?
Bir de çok çirkin duruyor ya
Sıcak fırsatla alakası fiyatı hocam, bu fiyata Red Switch düzgün bir markanın klavyesi varsa da en azından ben görmedim. Sıcak Fırsatlarda insanların paylaştığı indirimli bir ürün olan bu klavyeyi hem inceleyip hem de indiriminin devam ettiğini hatırlatırsam, insanlar değerlendirir diye düşündüm kısacası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre ACAR
Bende alalı klavyeyi bir hafta oldu çok memnunum. Bu incelemeyi 10 gün önce yapmış olsaydın gönül rahatlığı ile alabilirdim. Çok araştırdım ama hiç türkçe bir inceleme yoktu yabancı kaynaklardan gördüğüm kadarıyla sipariş verdim. Eline sağlık incelemen için...

Bende alalı klavyeyi bir hafta oldu çok memnunum. Bu incelemeyi 10 gün önce yapmış olsaydın gönül rahatlığı ile alabilirdim. Çok araştırdım ama hiç türkçe bir inceleme yoktu yabancı kaynaklardan gördüğüm kadarıyla sipariş verdim. Eline sağlık incelemen için...
Sağolasın, ben de anca alabildim kartın ekstresi vs uğraşırken. İndirimi baktım daha sürüyor, yine de incelemesini yapayım dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
Bilek desteği çok mu kötü? Belli ki kırılacak düzeyde.. Alınır mı?

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,384