❌İndirim Bitti! ThermalGrizzly (Polartherm X-10 ~ 40g) 480₺

An itibariyle hiçbir yerde stok yok

Bugün temudan aldığım thermalright heilos V2 ped geldi. Bilen bilir Acer V15 modelinde cpu maks değerleri 100 derece görüyordu Ben de sadece cpuya kullandım. Oyunlarda 100 dereceleri nadir görsem de. Test programlarda maks 100 derece görmek sinir bozucu geliyordu. 1 saat test yaptım maksimum 88 derece gördüm. Oyunlarda 70 80 arasında oynuyordu. Eskiye göre 75 90 da nadirende 95 94 dereceleri görmüştüm. Normal Sıcaklıklari çok etki etmedi. Ama maks sıcaklık değerlerine etki etti. Uzun kullanımda ne olur bilinmez ama şuan için geçer not aldı benden. Temu da var

Ekler

• 17585349937128795799717305983187.webp
    17585349937128795799717305983187.webp
    1.5 MB · Hit: 42
Kargoya verilen oldumu benim ki hâlâ verilmedi kargoya

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
arkadaşlar laptop için termal macun ve eski laptobum içinde termap ped lazım ama bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.Eski laptobum Asus N550JK serisine termal ped gpu çipleri için. şuan kullandığım msı gf 75 thin serisi cpu gpu için termal macun gerekiyor.

Siparişi iptal ettiler

O macunların hiçbiri notebook ve gpu için iyi olmaz hocam. En az 14 farklı macun denemişimdir hepsi 1-2 ay sonunda pump-out yapıyor. Metot fark etmiyor.
Ben de mx6 kullandım kendi cihazımda. Soğutma bloğuna göre çok değişiyor laptopa ve soğutmasına göre çok değişkenlik gösteriyorlar ve laptopun tozlanması bile etkiliyor. Evet padler daha iyi ama mx6da benim ekran kartıma cuk oturdu 76 dereceyi geçirmedi asla. İşlemcide biraz patladı ama limitleme ile onu da kurtardım. Tek korkum tozlanması ile pumpout yapması onu da yapınca değiştiririm. Sonuçta macun illa yapacak o pumpoutu doğaldır. Mx4'e göre bence katı bile. Elimdeki mx6 biterse pad düşüneceğim. Yine de diyelim ki Allah korusun savaş veya ambargo oldu thermal pad bulamazsak yurt içinde mx6 ve benzeri macunlar kurtarır benden demesi. Gerçi Artic vs. de yurt dışı ama piyasada benzeri fazla.

Son düzenleme:
Geri