❌İndirim Bitti! ThermalGrizzly (Polartherm X-10 ~ 40g) 480₺

yani performans olarak soruyorum iyi midir akma yapar mı
Polartherm X10
Screenshot_6.webp

Screenshot_5.webp

Düzgün miktar da sıkıldığı sürece sorun yok.

Arctic MX-6
Screenshot_7.webp

Yani test videolarına bakarsak bu fiyata alınabilecek bir ürün ve çokta iyi

Screenshot_12.webp
Screenshot_11.webp

İki ürünü de laptop için kullanmayın.

Şuan FP daha iyi bir ürün yok. Ben x10 sipariş verdim kenara atacağım.
Hocam deme yaa elimde mx-6 ve 4 var ama hayla alasım geliyo valla şu foruma girdim gireli köşeye herseyi attımda bi para atamadım

Hocam deme yaa elimde mx-6 ve 4 var ama hayla alasım geliyo valla şu foruma girdim gireli köşeye herseyi attımda bi para atamadım
Bence alınıp kenara atılır hocam. Rutin 6 ayda bir bakım yapıp macun yenilersiniz 40gr bitiremezsiniz çünkü :D

Mx-6'yı kullanıyorum gayet iyi rx6500xt r5 5600 ve r5 7635hs+rtx4060 lı laptopta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence alınıp kenara atılır hocam. Rutin 6 ayda bir bakım yapıp macun yenilersiniz 40gr bitiremezsiniz çünkü :D
Hocam elimde mx-6 ve 4 ler var bu zaten genel olarak bu fiyatlarda galiba zaten elimdeki bitince alırım boşa para vermeye gerek yok gibi elde varken fiyatı 2x uçmaz herhalde

Mx-6'yı kullanıyorum gayet iyi rx6500xt r5 5600 ve r5 7635hs+rtx4060 lı laptopta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam elimde mx-6 ve 4 ler var bu zaten genel olarak bu fiyatlarda galiba zaten elimdeki bitince alırım boşa para vermeye gerek yok gibi elde varken fiyatı 2x uçmaz herhalde
O macunların hiçbiri notebook ve gpu için iyi olmaz hocam. En az 14 farklı macun denemişimdir hepsi 1-2 ay sonunda pump-out yapıyor. Metot fark etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,865
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri