Şuan FP daha iyi bir ürün yok. Ben x10 sipariş verdim kenara atacağım.Yani test videolarına bakarsak bu fiyata alınabilecek bir ürün ve çokta iyi
Hocam deme yaa elimde mx-6 ve 4 var ama hayla alasım geliyo valla şu foruma girdim gireli köşeye herseyi attımda bi para atamadımŞuan FP daha iyi bir ürün yok. Ben x10 sipariş verdim kenara atacağım.
Bence alınıp kenara atılır hocam. Rutin 6 ayda bir bakım yapıp macun yenilersiniz 40gr bitiremezsiniz çünküHocam deme yaa elimde mx-6 ve 4 var ama hayla alasım geliyo valla şu foruma girdim gireli köşeye herseyi attımda bi para atamadım
Mx-6'yı kullanıyorum gayet iyi rx6500xt r5 5600 ve r5 7635hs+rtx4060 lı laptopta
Hocam elimde mx-6 ve 4 ler var bu zaten genel olarak bu fiyatlarda galiba zaten elimdeki bitince alırım boşa para vermeye gerek yok gibi elde varken fiyatı 2x uçmaz herhaldeBence alınıp kenara atılır hocam. Rutin 6 ayda bir bakım yapıp macun yenilersiniz 40gr bitiremezsiniz çünkü![]()
O macunların hiçbiri notebook ve gpu için iyi olmaz hocam. En az 14 farklı macun denemişimdir hepsi 1-2 ay sonunda pump-out yapıyor. Metot fark etmiyor.Mx-6'yı kullanıyorum gayet iyi rx6500xt r5 5600 ve r5 7635hs+rtx4060 lı laptopta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam elimde mx-6 ve 4 ler var bu zaten genel olarak bu fiyatlarda galiba zaten elimdeki bitince alırım boşa para vermeye gerek yok gibi elde varken fiyatı 2x uçmaz herhalde