GRKSZ isimli üyenin son içerikleri

1. GRKSZ

Çözüldü✓ Microsoft Store uygulama indiremiyorum 0X80244022 hatası

Aynı sorunu yaşıyorum. Temiz kurulumla 25H2 kurdum windows update tarafı sürücüleri bulmuyor. Microsoft storeda da uygulamalar kurulamıyor.
  2. GRKSZ

🔥İndirim 🔥Turkcell 60GB 420 TL 20GB 260TL ve daha fazlası #GÜNCELLEME🔥

Turkcell de internet paketi olması gerekenden çabuk tükeniyor tarzı şeyler vardı. Düzeldi mi? Bilginiz var mı
  3. GRKSZ

Windwos 11 iso dosyası hazırlama yardım

işlem bitti kapatıp çıkarabilirsin direkt
  4. GRKSZ

Rica ederim. İyi bayramlar şimdiden
  5. GRKSZ

Başka uygulama açık değilse çıkar tak yap
  6. GRKSZ

Evet işlem sonunda usb hazır
  7. GRKSZ

İndikten sonra sağ üstteki seç butonu ile indirdiğin isoyu seçeceksin. En üstte usbnin seçili olduğuna emin olacaksın. Başlat dediğinde aşağıdaki pencere açılacak kendine göre istediğin şekilde ayarlayabilirsin. Benim klasik ayarlar bu şekilde
  8. GRKSZ

tamam masaüstüne indir onu
  9. GRKSZ

isoyu indireceğin yeri mi soruyor anlamadım. öyleyse isoyu masaüstüne indir. indikten sonra usbye yazdırma işlemini başlatacaksın
  10. GRKSZ

tik önemli değil. tarayıcıyı açıp indirir seçersen. ayarlar doğru
  11. GRKSZ

Yanlış anlaşılma olabilir diye düzeltiyim. Rufus bir iso kurma uygulaması aslında. Aynı zamanda çeşitli isoları direkt kendi üzerinden indirmeni de sağlıyor. Aslında windowsun sitesinden de isoyu indirip rufus ile kurabilirsin güvenemiyorsan. Aynı iso dosyasını indiriyorlar günün sonunda...
  12. GRKSZ

Ben girişte direk kendi kullanıcı adım olsun diye ve offline kurulum yapabilmek için rufus üzrinden indiriyorum ama sen bilirsin.
  13. GRKSZ

Windows sitesinde usb disk hazırlanma aracı gibi bir şey var (Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma*). Şuan tam hatırlayamadım. Onu indirip başlatıyorsun. Usb aygıtını seçtiriyor ve kendi otomatik indirip kuruyor usbye. Veya direkt rufus programını indirip içereisinden isoyu indirebilir ve bazı...
  14. GRKSZ

Yardım Samsung s7 fe çıkmazı

Not alma konusunda ekran büyüklüğüyle ve kendi not uygulamasıyla vs dört dörtlük cihaz ancak çoklu işlemlerde sorun yaratıyor 4gb ram. Ayrıca uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız kırılmaz cam vs takacaksınızdır ve bu orijinal kalem ucunun yüzeyde güzel kaymamasına sebep oluyor. Orijinal kalem...
Geri