🔥İndirim 🔥Turkcell 60GB 420 TL 20GB 260TL ve daha fazlası #GÜNCELLEME🔥

Bu yüzden bende Türkcelle geçtim ama bulunduğum bölgede hiç çekmiyor. İlk kez kullandım. Türkcell iyi çeker diye bir algı vardı bende. En azından benim bulunduğum bölge için kesinlikle doğru değil. Türk Telekom kullanırken canavardı.
Ben de aynısını düşünüyorum. Bir ara paraya kıyıp Turkcell geçtim çok iyi çekecek çok hızlı olacak falan sanıyordum ama hiçbir zaman çok iyi çekiyor dedirtmedi hatta sık kullandığım bazı yerlerde çok yavaştı.

Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkürler, benim o sırada aylık 15 dk kullanım değerleri
Anlık benim aylık 2/3 dk max konuşma ( kardeşim aradığı için annemle babamı 7/8 dk oluyor)

Turkcell yeni alan kodlu kullanılmamış numaralar açsa alıp kullanırdım, sırf bu yüzden Vodafone kullanıyorum.

Dostum Turkcell tarifem 25 güne bitecek. Tuek telekom paket önerin var mı ucuz yollu. 10-15gb internet falan yetecektir.

Hepsi birbirinden soyguncu, beş para etmez şirketler. Yazık, insanlar 3 kuruş için nelere katlanıyor, bir de utanmadan en rezil hizmetlere karşı alakasız fiyatlar koyuyolar.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Remi
Ben istanbulda ikamet ediyorum ama her hafta sonu kırklareliye gidiyorum, listede Kırklarelide var. Oradaki bir Türkcell bayisinden bu tarifelerden birine geçebilirmiyim.

Online şekilde taşıyabiliyor muyuz numaramızı? Bayiye vs gitmeden? Yurtdışı cihaz kullanıyorum hattım abimin üzerine ve kendisi yurtdışında. Bundan dolayı vodafone'un fahiş fiyatlarıyla tarife yeniliyorum. Online şekilde geçebiliyorsak değiştireceğim hattımı. Bilgisi olan var mı acaba?

Turkcell de internet paketi olması gerekenden çabuk tükeniyor tarzı şeyler vardı. Düzeldi mi? Bilginiz var mı

Bir konuda danışmak istiyorum başıma geldide. Annem - Ben ikimizde Vodafone ye 10.ay da geçtik. Benim taahhütüm 10.ay da annemin ki ise 15.09.25 tarihinde 1 ay öncesinde bitmiş. 610 tl fatura ödeyeceksiniz diyor vodafone . Aynı zamanda geçtik 1 ay önce nasıl bitti diyince de net bilgi veremiyorlar , önceki personel böyle böyle dedi dediğimizde de onun adına özür diliyorlar sadece. Neyse sorum şu. Annemin taahhüdü bittiği için 1 aylık kullanım 610 tl dedi vodafone. Şu an türkcell e geçsek kullandıgımız gün kadar mı ödeyeceğiz yoksa 5 gün bile kullansa 610 tl ödemek zorunda mıyız ? başına gelen bilen var mı . Taahhüt bittikten sonra geçişte nasıl oluyor ?

Merhabalar, uygun fiyatlı paket bulmanın zorlaştığı şu günlerde taahhütünün bitmesine az kalmış olan ve yeni üniversite/lise dönemine başlayan arkadaşlar için gayet cazip fiyatlı paketi sizle paylaşmak istedim.

Bu yazıya tıklayarak paketlerin sayfasına erişebilirsiniz
Alıntıyı görüntüle

Kampanya kapsamındaki illeri buradan görüntüleyebilirsiniz:
Alıntıyı görüntüle

Bu paketler zaten uzun zamandır bu fiyatta olan paketlerdi ancak bu konuyu şu an açma sebebim bu değil. Eğer bu illerdeyseniz şu an gidip alabilirsiniz ancak kampanya kapsamındaki illerin dışındaki arkadaşlar bu paketleri alamıyorken bu paketleri almanın mümkün olduğunu fark ettim. Eğer kampanyadaki illerden birinde yaşamıyorsanız bu yazımı okursanız sizin yararınıza olacaktır. 60GB'lık paketi almak isteyenlere özel (Öteki paketler içinde çalışıyor ancak maliyeti dolayısıyla değeceğini düşünmüyorum)

Öncelikle bu kampanya yeni müşterilere özel olduğundan halihazırda Turkcell hattı kullanıyorsanız başka bir operatörün faturasız hatlarına geçiş yaparak ardından tekrar Turkcell'e geçiş yaparak bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Neredeyse tüm operatörler niyetinizi tahmin edebildiğinden artık faturasız sim kartı satmak istemiyorlar. Bu duruma karşı e-sim destekleyen bir cihaza sahipseniz e-sim'li bir faturasız hatta geçiş yapabilirsiniz (fiziksel sim'e göre daha çok bulunma ihtimali var) eğer cihazınız e-sim desteklemiyorsa geçmek istediğiniz operatörün ufak bayilerine giderek 300-400 tl karşılığında fiziksel sim alabilirsiniz. Unutmamanız gereken şey hattınızın geçişten sonra 4. günde açılması. Eğer bu süreden daha erken sürede geçiş yapmak isterseniz bu mümkün olmayabilir risk almamanızı öneririm. Geçiş yaptıktan 4 gün sonrası için bulunduğunuz ile en yakın kampanya kapsamındaki ile bilet alabilirsiniz. En önemli detay paketi alırken ikametgaha vesaire bakılmaması. Yani bu paketi alırken aranan tek şart kampanya kapsamındaki illerden birindeki bir şubeden alım yapmanız. Eğer bu konuyu uzun bir süre sonra okuyorsanız en yakın Turkcell bayiisine gidip bilgi alabilirsiniz. Ben sorarken öğrenci olarak gidiyorum bahanesini uydurmuştum artık size kalmış. İnsanların çoğunluğu İstanbul'da yaşadığından ötürü İstanbul'u baz alacağım konuda bundan sonrasında. En yakın il tercihi olarak Sakarya, Kırklareli ve Bursa var. Dipnot ben konu sonunda yapacağım matematik hesabında en ucuzu baz alacağım kendiniz özelleştirilmiş hesabınızı yapabilirsiniz. En ucuz ulaşım 300-500 tl aralığı ile Sakarya'ya olur. Eğer farklılık olsun isterseniz biraz daha para harcayarak Bursa'ya feribot ile gitmeyi seçebilirsiniz. Ben biraz daha gezi amaçlı tercih ettiğimden feribot ile Bursa'ya arkadaşımla gitmeyi tercih etmiştim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Genel olarak fiyatlar 300 ila 500 arasında değişiyor kendinize göre gidiş dönüş bileti seçebilirsiniz. Örnek olarak 2 tane bilet koydum. Fiyat olarak bu ikisini baz alacağım gideceğiniz güne göre benzer fiyatlarla biletler seçebilirsiniz ortalama bu şekilde. Gittiğiniz zaman sadece hattınızı alıp geri dönmeyi planlıyorsanız burada ekstra çok masrafınız olmayacaktır ancak şehir içi ulaşım ve basit ihtiyaçlarınız için 300 tl daha masraf ekleyeceğim hesaba. Bu şekilde bu paketin bize yıllık maliyeti 5990 TL'ye denk geliyor yani düz hesap 6000 TL. Yani aylık tam olarak 500 TL yapıyor aylık bazda hesaplamak isterseniz.

Alıntıyı görüntüle

Bu paketin muadili olarak birkaç paket seçtim. İlki aslında benim için muadili sayılmaz ancak çoğu insanın ihtiyacını göreceğinden dolayı değerlendirmeye alacağım

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu paketle kıyaslandığı durumda bahsettiğim yol eğer macera aramıyorsanız bana göre pek mantıklı bir tercih değil aylık paket faturanızdan 50 tl tasarruf yapmanızı sağlamış oluyor. Tamamen tercihe bağlı, ancak şöyle bir durum var. Bu paketteki internetin yarısı sadece sosyal medya için kullanılabiliyor. Dediğim gibi çoğu kişiye hitap etse de benim gibi hotspot olarak internet paylaşımı yapan veya başka işlerle uğraşan kişiler için çöp hale geliyor. Ayrıca GNÇ özel bir paket eğer GNÇ'den faydalanamıyorsanız bu paketi satın almanız mümkün değil.

Alıntıyı görüntüle
İkinci muadil olarak aldığım paket 50GB'lık Esnaf paketi, bu paketin alım şartlarını araştırmadım ancak en uygun fiyatlılardan biri buydu bu yüzden bunu baz alıyorum. 10GB internetin daha az olduğunu da unutmayın

Alıntıyı görüntüle

Bu paket yerine dediğim yöntemi tercih ettiğinizde 2160 TL kâr etmiş oluyorsunuz. Yani yaklaşık 180 TL aylık kâr etmiş oluyorsunuz. Hem %20 daha fazla internet hem de büyük bir tasarruf. Bu paketinde dışındaki paket olarak diğer muadilleri minimum 900 TL olduğundan hesaplamaya bence gerek yok.

Umarım yardımcı olabilmişimdir ben 13 eylül cumartesi günü hattımı almış bulunuyorum. Hattım yarın aktif olacak ekstra gelişmeler olursa bu konuya ekleyeceğim. Okuyan herkese teşekkürler sorularınız olursa sormaktan çekinmeyin. İyi günler dilerim.

Alıntıyı görüntüle
Dostum tum buyuk sirket olan operatorlerde hattim var turkcell tam dolandirici eyvallah cogu yerde cekiyor internet hizi fena degil ama 20 gb kullanimimdan 30 gb hakkim gitmisti hatta sikayet ettim bi halt olmadi en iyisi vodafone kolay kolay internet bitmiyor cunku interneti asiri hizli degil ve kayip cok az turktelekom kullananlara allah buyuk sabir versin tek diyecegim bu.

Geri