Guil isimli üyenin son içerikleri

1. G

Çözüldü✓ Wraith vxe r1 vs logitech g305

kodu uyguladım ancak iyzico ile öderken kendi banka kartımı kullandığımda kampanyadan yararlanabiliyor muyum yoksa iyzico uygulamasından sanal kart açıp oraya mı bakiye yüklemeliyim yardımcı olabilir misin
  2. G

duracell ile r1'den daha uzun pil ömrü vermez mi hocam 1750929076 ama sanırsam g305te çift tıklama sorunu oluyormuş r1 se+ alacağım
  3. G

sensör farkı çok hissettirmeyecekse g305in batarya ömrü daha uzun olur diye düşündüm ağırlıktan ötürü
  4. G

dostlar selam mouse alacağım ancak bu ikisi arasında kararsızım bilmediğimden soruyorum hangisi daha iyidir sürekli oyun oynamak için kullanmayacağım ama iyi bir şey olsun istiyorum ayriyeten VXE ile ATK mouselar arasındaki fark nedir söylerseniz mutlu olurum bütçe max 1500
  5. G

Yardım Victus almalı mıyım?

malesef katılıyorum, victus aldığım senaryoda olası malzeme kalitesizliklerine göz yumacaktım çünkü farkındayım. diğer markalardan victuslar kadar içime sinen bir şey bulamadığım için bu kadar niyetlenmiştim. 5050'li laptoplar çıktığında bütçeme uyarsa onlara bakacağım uymadığı takdirde bir süre...
  6. G

ben de youtubeda gezerken bi teknoloji kanalının videosundan öğrendim r5 7640hs işlemcili ve 16.1 inç ekranlı modellerde daha çok görüldüğünü söylüyordu sanırım gerçekten şans işi bazılarında yok bazılarında var 1750098796 hocam haklısın da msi'dan cyborg 15 A13VF baktım 4060 45W diyor tam...
  7. G

gönül rahatlığıyla alabileceğim bir marka bulunmuyor sanırım😅
  8. G

hocam öncelikle yanıtın için teşekkürler 5050'li cihazlara bütçemin yeteceğinden şüpheliyim ve ne zaman çıkacaklarını bilmiyorum. yazı da boş geçirmek istemiyorum. arkadaşımda victus 15 var ve sensör sorunu yaşamadığını söyledi riske girip victus almayı düşünüyorum. lenovo loq'lara bakıyorum...
  9. G

Dostlar herkese iyi günler Hp victuslarda hall sensörü sorunu olduğunu biliyorum ancak bir yerde bunun yalnızca s0 ve r0 ile başlayan modellerinde ortaya çıktığını okumuştum ben linktekini almayı düşünüyorum fakat bunda o sorunu yaşar mıyım bilmiyorum bunu tavsiye etmiyorsanız 40k bandında...
Geri