Çözüldü✓ Wraith vxe r1 vs logitech g305

Guil

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1500
dostlar selam mouse alacağım ancak bu ikisi arasında kararsızım bilmediğimden soruyorum hangisi daha iyidir sürekli oyun oynamak için kullanmayacağım ama iyi bir şey olsun istiyorum
ayriyeten VXE ile ATK mouselar arasındaki fark nedir söylerseniz mutlu olurum

bütçe max 1500

dostlar selam mouse alacağım ancak bu ikisi arasında kararsızım bilmediğimden soruyorum hangisi daha iyidir sürekli oyun oynamak için kullanmayacağım ama iyi bir şey olsun istiyorum

bütçe max 1500
Sensör ve ağırlık farkları oluyor hocam. İkisi arasından r1 i seçmek en mantıklısı.

bütçe max 1500
Atk R1 daha iyi, İyzico ile uyguna alabilirsin

Sensör ve ağırlık farkları oluyor hocam. İkisi arasından r1 i seçmek en mantıklısı.
sensör farkı çok hissettirmeyecekse g305in batarya ömrü daha uzun olur diye düşündüm ağırlıktan ötürü

duracell ile r1'den daha uzun pil ömrü vermez mi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama sanırsam g305te çift tıklama sorunu oluyormuş r1 se+ alacağım
R1se+ al keyfine bak, Kod olarak Conlife kullanabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Guil
R1se+ al keyfine bak, Kod olarak Conlife kullanabilirsin
kodu uyguladım ancak iyzico ile öderken kendi banka kartımı kullandığımda kampanyadan yararlanabiliyor muyum yoksa iyzico uygulamasından sanal kart açıp oraya mı bakiye yüklemeliyim yardımcı olabilir misin

kodu uyguladım ancak iyzico ile öderken kendi banka kartımı kullandığımda kampanyadan yararlanabiliyor muyum yoksa iyzico uygulamasından sanal kart açıp oraya mı bakiye yüklemeliyim yardımcı olabilir misin
hocam kendi kartınızı kullanarak satın alabilirsiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Guil
Geri