gUIPUFdsasıflşdfsa isimli üyenin son içerikleri

1. G

Battlefield 1 sunucularında hata mı var ?

Battlefield 1 online olamıyorum sunucularda mı sorun var girebilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  2. G

Bilgisayar uyku modundan çıkınca, monitöre sinyal gelimiyor.

Herkese merhabalar, kasayı uyku moduna alıyorum uyku modundan çıktığım zaman monitör açılıyor fakat sinyal yok diyip monitör pc kapanmış gibi dinlenmeye geçiyor. ErP Ready ayarı kapalı onun yüzünden olduğunu düşünüyorum ama o ayarı açamam bunun başka bir çözümü var mıdır ?
  3. G

Steam Gamepad sorunu

xc 360 için bu videoya bakabilirsin
  4. G

Yeni Klavyemde Esc Çalışmıyor

çözüm bulabildiniz mi hocam
  5. G

F1-F2 VE F7-F8-F9-F10-F11-F12 Tuşlarım Çalışmıyor

hocam bulabildiniz mi çözüm
  6. G

Klavye esc f1 f2 .... hiçbiri çalışmıyor

Arkadaşlar başlıkta yazdım zaten lütfen yardım edin klavye razer cynosa v2
  7. G

arctis 1 vs g335 hangisi daha iyi

Hangisine karar verdiniz , aldıysanız memnun musunuz acaba?
  8. G

1 aylık xbox game pass süresi erken bitti

Başlıkta dediğim gibi game pass in bitmesine 7 gün daha varken game pass bitti bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim
  9. G

Valorant bug yaptım ban yermiyim

Çok saçma şeyler için ban atıyolar belli olmaz ama bug yüzünden çok atmiyolar sanırım
  10. G

Forza 4 zengin olma taktiği

Katılmıyorum, ne kadar fazla para olursa o kadar araban olur oyunu zevkli yapan şey de benim için bu farklı arabalar sürmek hep aynı arabaları sürünce zevki kalmıyor
  11. G

Müzayede var orda satılıyor
  12. G

Arkadaşlar merhaba, oyunda neredeyse bütün etkinlikleri bitirdim ama top gears etkinliğini yeni farkettim ve bitirdim etkinlikte 7 bölüm var hepsini 3 yıldız yaparsanız size Mercedes g 63 6x6 veriyor ve arabanın değeri 20 milyon kredi bu parayla oyunda çok fazla şey yapabilirsiniz ama etkinlik...
  13. G

forza horizon 5 siyah şeritler

çözüm bulabildin mi dostum aynı sorun ben de de var yardım edersen sevinirim
  14. G

Forza 5 De Aniden Çözünürlük Düşüyor?

oyunu yüksek ultra ayarlar arasında oynuyorum görüntü kalitesi kısa süreliğine aniden 360 p gibi oluyo sonra düzeliyo bu sorunu başka yaşayan var mı varsa yardımcı olursa sevinirim
  15. G

Yardım Hazır sistem ile aldığım ekran kartını garantiye göndersem ne olur

aldığınız yere sormanızda fayda var
Geri