Neler Yeni

Forza 4 zengin olma taktiği

Buraqxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Selçuk
Arkadaşlar merhaba, oyunda neredeyse bütün etkinlikleri bitirdim ama top gears etkinliğini yeni farkettim ve bitirdim etkinlikte 7 bölüm var hepsini 3 yıldız yaparsanız size Mercedes g 63 6x6 veriyor ve arabanın değeri 20 milyon kredi bu parayla oyunda çok fazla şey yapabilirsiniz ama etkinlik zor olabilir ben bütün görevleri 3 yıldız yapmak için baya uğraşmıştım

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,855
İsim
İbrahim
Arkadaşlar merhaba, oyunda neredeyse bütün etkinlikleri bitirdim ama top gears etkinliğini yeni farkettim ve bitirdim etkinlikte 7 bölüm var hepsini 3 yıldız yaparsanız size Mercedes g 63 6x6 veriyor ve arabanın değeri 20 milyon kredi bu parayla oyunda çok fazla şey yapabilirsiniz ama etkinlik zor olabilir ben bütün görevleri 3 yıldız yapmak için baya uğraşmıştım
araba satılıyo mu forzada

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Oyun zaten her yerden fazlasıyla hediyeler, arabalar, ödüller verip oyun zevkini bitiriyor. Bir de onun üstüne zengin olmaya çabalamak akıl kârı değil

Buraqxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Selçuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun zaten her yerden fazlasıyla hediyeler, arabalar, ödüller verip oyun zevkini bitiriyor. Bir de onun üstüne zengin olmaya çabalamak akıl kârı değil
Katılmıyorum, ne kadar fazla para olursa o kadar araban olur oyunu zevkli yapan şey de benim için bu farklı arabalar sürmek hep aynı arabaları sürünce zevki kalmıyor

Cihangir

80+ Gold
sadece çarklardan 7 milyon kazandım

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Katılmıyorum, ne kadar fazla para olursa o kadar araban olur oyunu zevkli yapan şey de benim için bu farklı arabalar sürmek hep aynı arabaları sürünce zevki kalmıyor
Yavaş yavaş arabalarını geliştirerek yeni arabalar alarak yükselmek yerine oyun her şeyi direkt veriyor sana emek falan kalmıyor. Böyle olunca da oyunun bir amacı kalmıyor, bu amaçla yapılmış olmasına rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürekli farklı arabalar sürsen ne olacak, oyun senin için bir amaç bırakmayınca ortada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vs'lik metin2 pvp ye dönüyor oyun öyle olunca da

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,730
İsim
Oozdmrsm
Hard tofaş olacak arkada belki uyanırız bir sahilde çalacak map te piyasa yapacan uffff

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ve arkadaşım.
Bu oyunları uzun oynayın.
Sıkıcı da olsa hileye hurdaya oradan gelecek parayla oynamayın.
Cidden ben 2. oyununu oynarken yaptım zevki kalmıyor.
Ben araç açmaya oynuyorum ve zengin olunca amacıma ulaşmışım gibi hissediyorum.
Tavsiyem oynayın uzun uzun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,673
Üyeler
168,479
Son üye
Santax
Top Bottom