Forza 4 zengin olma taktiği

Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar merhaba, oyunda neredeyse bütün etkinlikleri bitirdim ama top gears etkinliğini yeni farkettim ve bitirdim etkinlikte 7 bölüm var hepsini 3 yıldız yaparsanız size Mercedes g 63 6x6 veriyor ve arabanın değeri 20 milyon kredi bu parayla oyunda çok fazla şey yapabilirsiniz ama etkinlik zor olabilir ben bütün görevleri 3 yıldız yapmak için baya uğraşmıştım

Arkadaşlar merhaba, oyunda neredeyse bütün etkinlikleri bitirdim ama top gears etkinliğini yeni farkettim ve bitirdim etkinlikte 7 bölüm var hepsini 3 yıldız yaparsanız size Mercedes g 63 6x6 veriyor ve arabanın değeri 20 milyon kredi bu parayla oyunda çok fazla şey yapabilirsiniz ama etkinlik zor olabilir ben bütün görevleri 3 yıldız yapmak için baya uğraşmıştım
araba satılıyo mu forzada

Oyun zaten her yerden fazlasıyla hediyeler, arabalar, ödüller verip oyun zevkini bitiriyor. Bir de onun üstüne zengin olmaya çabalamak akıl kârı değil

Oyun zaten her yerden fazlasıyla hediyeler, arabalar, ödüller verip oyun zevkini bitiriyor. Bir de onun üstüne zengin olmaya çabalamak akıl kârı değil
Katılmıyorum, ne kadar fazla para olursa o kadar araban olur oyunu zevkli yapan şey de benim için bu farklı arabalar sürmek hep aynı arabaları sürünce zevki kalmıyor

sadece çarklardan 7 milyon kazandım

Katılmıyorum, ne kadar fazla para olursa o kadar araban olur oyunu zevkli yapan şey de benim için bu farklı arabalar sürmek hep aynı arabaları sürünce zevki kalmıyor
Yavaş yavaş arabalarını geliştirerek yeni arabalar alarak yükselmek yerine oyun her şeyi direkt veriyor sana emek falan kalmıyor. Böyle olunca da oyunun bir amacı kalmıyor, bu amaçla yapılmış olmasına rağmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sürekli farklı arabalar sürsen ne olacak, oyun senin için bir amaç bırakmayınca ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vs'lik metin2 pvp ye dönüyor oyun öyle olunca da

Hard tofaş olacak arkada belki uyanırız bir sahilde çalacak map te piyasa yapacan uffff

Arkadaşlar ve arkadaşım.
Bu oyunları uzun oynayın.
Sıkıcı da olsa hileye hurdaya oradan gelecek parayla oynamayın.
Cidden ben 2. oyununu oynarken yaptım zevki kalmıyor.
Ben araç açmaya oynuyorum ve zengin olunca amacıma ulaşmışım gibi hissediyorum.
Tavsiyem oynayın uzun uzun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri