Bu ikisi arasında kaldım. Küçük yapay zeka modelleri çalıştırılacak gpu'da 50-60 fps verse yeter yani onun dışında yazılım işleri vs. yapılacak yani ram 16'dan fazla olsa iyi olurdu ancak bu bütçede zor gibi, onun yerine yükseltmeye açık olsa yeter. Ekran benim için çok önemli değil ama göze...
kanka bence 9070 ile 9070 xt arasında çok güç farkı var ama fiyat farkı az. Her türlü 9070 xt'ye değer yani ama powercolorun hangi modeli iyidir vs. diye bi bilgim yok kart çok güç çekiyor güzel soğutmalı bir şey al
Ryzen 5 7500X3D
RX 9060 XT 16GB
1x16 GB RAM
2x M2 SLOTLU ANAKART
1 TB SSD
F/P HAVA SOĞUTUCULU
F/P KASA
HAZIR SİSTEM (r5 7500x3d şuan sadece gaming gen'de var). Diğer bir mesele sistem ASROCK anakartla olursa efsane olur ASROCK anakartlar aşırı F/P ve üst seviye.
Kanka site çok yavaş yatma kalk çalış haydi haydi haydi. Beyler bu arada bu site yayılırsa satıcılar arasında rekabet artabilir daha rekabetçi fiyatlandırmalar yapabilirler. Bize yarar yani.
Alınır mı? anakart neden bu kadar yüksek diyeceksiniz, ileride işlemci yükseltmesi, ram ve ssd eklemesi yapmayı planlıyorum. Ses kartı olarakta alc1220 var
Hocam sınırsız bütçe gibi bütçen var kavisliler VA panel oluyor performansları düşük hemde öyle muntazam görüntü kalitesi olmaz. OLED ya da Mini-LED alabilirsin.
Gaming gen'i aradım haberimiz yok diyorlar. Bu olay nedir arkadaşlar bu nasıl haber önü arkası yok "eyvah bittik batıyoruz kapancak şöyle vergi gelmiş cart curt" bu nedir arkadaşlar.
Epifiz plağına kim bakar bilemiyorum. Spor yapmak iq düşürmez, spordan sonra oluşan laktik asit vücutta bulundukça zihin tam kapasite çalışamaz. Dinlenmeyi bileceksin yani.
Ağır spor uzamayı ve büyümeyi engelliyor, kemik gelişiminide sıkıntıya sokuyor. Hafif sporları tercih et. Dediğin gibi vücut ağırlığınla antrenman yaparsan daha iyi olur. Bir de vücutta sürekli laktik asit bulunması iq'yu düşürür notların etkilenir. Buna da dikkat et.