🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Ryzen 5 7500X3D
RX 9060 XT 16GB
1x16 GB RAM
2x M2 SLOTLU ANAKART
1 TB SSD
F/P HAVA SOĞUTUCULU
F/P KASA

HAZIR SİSTEM (r5 7500x3d şuan sadece gaming gen'de var). Diğer bir mesele sistem ASROCK anakartla olursa efsane olur ASROCK anakartlar aşırı F/P ve üst seviye.

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Hocam 9070xt PC hazır sistem

Giriş orta seviyelerde gaming laptop çok güzel giderdi
Taksitli ve uygun fiyatlı

Hocam güzel bir oyuncu kulaklığı indirimi veya telefon indirimi (s24 fe, a56 gibi)

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Razer gaming kulaklıklarda indirim bekliyoruz (kablolu kablosuz

Abi şu ıphone 16e gibi f/p telefonlar güzel bir indirime girse keşke :)

Gaming kulaklık.

Direksiyon seti iyi olabilir. g29 kıvamında zevk verebilecek bir şey iyi fiyattan.

Geri