🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

ram,anakart ram ihtiyacım yok ama bunların fiyat hattinden fazla artmaya başladı ihtiyacı olan çok.

Samsung S24 FE indirimi gelse ne kaa güzel olur

Nothing Ear

Herkes indirimlerden nothing phone aldi kulakligini da alsak guzel olur

Samsung Galaxy S11 ve Ultra modeli indirime girse şahane olur.

S11 %5 öğrenci indirimi ile 25.650TL oluyor.

S11 Ultra 37.440TL

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
nb f80-oyuncu koltukları(hawk-xdrive)
klavyeler

Vakıf world ile taksit yapılabilecek 30-35k arası f/p sistem istiyorum

Selamlar, aslında vote olarak ürün gamlarını listelesek ve bu vesileyle en çok oyu alan ürünlere Abdullah bey vesilesiyle indirim sağlatsak daha spesifik olmaz mı? Hemen linçlemeyin bir an aklıma geldi :) Hem Abdullah beyin de sağlam indirim yaptırabileceği kategorileri kendi açısından değerlendirebilmesi ve elini bir nebze rahatlatması açısından daha kolay olmaz mı?

full hd bir projeksiyon çok iyi olur mümkünse çin menşeili olmayan

am5 b850 anakart çok güzel olur
5060 laptop yeni teknolojilerle uzun süre götürür gibi.

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
3 fanlı 5070 ve DDR5 Ram 32 GB olursa süper olur 60 k ya pc toplucaz diye yola çıktık 85 i bulacaz bu gidişle :/

Geri