Km düşük güzel olur hocam bakımlı arabaysa erken dönemde büyük bir arıza çıkaracağını sanmıyorum arıza çıksada Clio sonuçta ustası bol parçası bol yüklü bir miktar çıkarmaz cebinizden tek eksi yönü manuel olması bu arabaları tutulur yapan küçük ve otomatik olması zaten satarken otomatik bir...
Yukarda dediğim gibi kötü araç değil biraz fazla yaksada güncel piyasada parasının hakkını verebilen bir araba. 800k civarına çıtır hasarlı km bir tık yüksek 2015/2016 civarı Astra J 1.6 benzin/LPG bakabilirsin ama temiz kullanılmadıysa arıza konusunda üzebilir
O kadar kötü düşünmene gerek yok daha önce 2015 Polo vardı dizel oda 3 silindirdi 4 sene bindim bi problem olmadı Clio var şuan 2023te sıfır aldım bundada sorun yok. Yeni araçların çoğunda 3 silindir motor var zaten bir şansızlık veya kötü kullanım olmadığı sürece kısa vadede sorun çıkarmaz diye...
O fiyat bandına modeli yüksek ortalama km bir araç isteyince Egea Clio Sandero gibi araçlar var sedan istersen egea hb istersen Clio gözde olanları zaten hocam. Senden önceki sahibide düzgün bindiyse rutin bakımlarını zamanlı yaptırdıysa sorunsuz binersin. 70/80bin olunca triger değiştir devam...
1.5dci sorunsuzluk ve yakıt tüketiminde çok iyi fakat dediğiniz gibi kısa mesafede dizel partikül sorunu çıkarıyor. Clio yedek parçası ucuz . otomatik olduğu sürece tutulan araba ama malzeme kalitesi 0 diyebilirim kapıyı kapatırken kapı sacı dalgalanıyor. Bakımları serviste yaptıracaksan diğer...
1.0 turbo benzin motorlarda en fazla yakanı en verimsiz olanı tce bilgin olsun. 2023 model var bende şehir içi dışı karışık ortalama 100km/8.5 lt ilçede oturuyorum yoğun dur kalk trafik yok sakin kullanırım.
Bendende imzalı maaş bordrosu istediler yıl olmuş 2026 ne imzası e-devletten felan çekin bilgileri dedim şube kabul etmedi. Bende mobil bankacılıktan görüntülü konuşmayla hesap açtım kredi kartı başvurusunda bulundum kart eve geldi 😂 bu Halk bankasının çok saçma bi sistemi var