Annemgilde doğalgaz var önce sadece tüp parasıyla kendi masrafını çıkarır diyebiliyorduk artık dereceyi düşürebildiğimiz kadar düşürelimde fatura çok gelmesin diye uğraşıyoruz
İpragaz Ev tüpünde şu anda sepette 65 tl ye kadar indirim var.İl ilçeye göre fiyatlar değişebiliyor. İpragaz internet sitesinden il içe seçip sepete ekleyin sepete girip kampmya seç kısmından indirim seçiliyor. Mersin’de 245TL görünüyor. 18 Ekime kadar geçerliymiş kampanya!!!
Sol içteki ileri geri tuşlarından birini atayabilirsin kral. Renklere göre dpi ve tuş ataması yapabilirsin oyunda olduğunda örnek veriyorum mavi renkte 600dpi ileri tuşu bas-konuş yaparsın kırmızıda günlük kullanım için ayar yaparsın ben öyle kullanıyorum
Zamanında 1200 TL vermip almıştım yazın biraz terletsede hakkını veren bir koltuk 2 yıl civarında oldu sadece sırt kısmının vidaları gevşedi onları sıkıp yola devam 👍🏻Alacak olanlara tavsiyemdir
mmorpg oyun istiyorsan ve accıkta paran varsa knight online tavsiye ederim gençliğimi yakan oyundur kendileri soluksuz 10 12 saat oynadığımı bilirim şimdi yaş geçti tabi 30dk oynayınca sıkılıyorum g*t dayanmıyor daha fazlasına :D
daha yeni bişeyler istersen rise online bak türk yapımı ko daha...
Prime Üyeleri için sınırlı süreli fırsat: PUMA PUMA Phase Backpack Backpack unisex-adult https://www.amazon.com.tr/dp/B081RVKXV5/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_D0K0NVD0XXBKKXDN14VW
Okulların yeni açıldığı dönemde değerlendirebilir fiyat.Malum çanta fiyatları gözönüne alındığında iyi fiyat