Prop hunt oynamak için bi cod oyunu alacağım ama hangi oyunda kalıcı ve oyuncu sayısı fazla bo6 game pass ile oynuyordum harici insanlar cold war da kalıcı ve iyi demişler sizce ne alınmalı
çözemediğim bir sorun var 4070 super ile 2 k da kullanıyorum
cod warzone oynarken takılmalar oluyor ara sıra gpu cpu kullanımına bakınca 99 civarı gpu varken cpu da onunla yarışıp 99 lara kadar çıkıyo bazen ve o anlar takılıyor sonra gpu bazen 80 lere düşüyo kullanımı falan sorun nedir sizce
ebrar bilgisayardan monitör almalı mıyım en ucuz orada be msi yetkili satıcısı olarak gösteriyor akakçede bileniniz varmı güvenilir ve gerçekten öyleler mi ?
şimdi dediğini anladım ve anlamadım zaten gamepower a mail attım cevap bekliyorum ama evde topraklama yok ya ondan dolayı akım korumalı priz alabilirim ama sorun klavyede değil diyosun sanırım ya da anlamamış olabilirim ama öncelikli olan evdeki topraklama sorun bu mudur ?
eski bi binada yaşıyorum topraklama yok bunu baştan söyleyeyim klavyenin metal kısmına elim değince elektirk çarpıyor tuşların altında olan yatay büyük plaka sizce sorun nedir topraklama mıdır ama pcden elektirk usbden geliyor vsvs
Lol ve valorant gibi oyunlara bağlayınca yani riot games e heralde lolde bütün şampiyonları veriyormuş 1 aylık alıp bağlasam iptal edince herhangi bi durum olur mu
tamamdır deneyeceğim ama attığın opengl linkinde yani dosta olarak değil sanki uygulama olarak var bakarak yapabileceğim bildiğin youtube videosu var mı
Bunu ilk kez duydum ama teyit edeyim oyun açılıyor gayet oynuyorum ama oyun esnasında ilk yaptığımda değil ama şans eseri bir basışımda alt tab a ekran donuyor bunu kastediyorsan denenebilir
arkadaşlar şuan bunu lol ve valo oynadığım zamanlar yaşadım alt tab atınca ekran gidiyor donuyo fare hareket ediyor ama arkada her şey devam
sorunu insanlar oyun çözünürlüğü ile ilgili olduğundan bahsetmişler bilmiyorum ama benim sistemim yeni 4070 super ve r5 7600
sorun bunlarda değil gibi...
Amazon prime day fırsatı ne kadar sürer bilmiyorum ama ince hesapın indirimlerini takip ediyorum yarım yamalak 1300tlye indirim olmaz bence İncehesap max 200 300 tl koyuyor. Ayriyeten başka ne önerirsin o fiyatlara