Almışken iyisi olsun hocam. Bunu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
https://www.adeksstore.com/urun/xpg-core-reactor-650w-80-plus-gold-power-supply-guc-kaynagi-650g-bkceu
O konularda haklısınız çünkü. Ama bu kasayı alanlar bunun için almıyor işte. NZXT'nin subreddit'ine bakarsanız, Optimum Tech'in bu kasalar ile ilgili yaptığı birkaç videoyu izlerseniz dediğimi daha iyi anlayacaksınız diye düşünüyorum.
B550M Aorus Pro ile Pro-P aynı değil. Pro-P de 12 fazlı VRM var yanlışım yoksa. İncelemeleri de yapıldı, bakabilirsiniz.
Bu arada, Pro-P tercih edin ve soğutucu tercihiniz kötü olmuş.
Beni tanıyan bir sen çıktın herhalde Mehmet, gerçi bazı arkadaşların etkisine kapıldığı popülist fikirlere zıt gittiğim için sevilmiyor da olabilirim :D
Eyvallah.
Yani sonuç olarak arkadaşlar, yerli malına destek, gidin kötü ürünü alın demeye çalışmıyorum. İmkanınız varsa yerlisini alın, benzer özelliklerdeyse yerlisini alın, daha iyiyse zaten yerlisini alın. Burada ilgi çekmek için "yorlo molloronon hobso çondon gotorolop montoj yopoloyor" demenin bir...
Hayır hocam, büyük çoğunluğunu falan kendileri üretmiyor. Ayrıca bu büyük çoğunluk olayı da tamamen bir kılıf bulma gibi geliyor bana. Yani yüzde kaç olması lazım mesela :D
E tabii ki de yazılmalı, bunda bir mahsur yok ki. Ülkemizde üretilen bir ürünün ülkemizde üretildiği bilgisinin verilmesi...
Böyle bir durum yok. Apple bugün Amerikan şirketi. Her şeyi kendisi mi üretiyor. Daha işlemcilerini ürettikleri bir fabrikaları bile yok, burun kıvırdığınız Tayvanlı TSMC'ye üretim yaptırıyorlar.
1625476761
Ayrıca her şeyi tamamen ülkesine ait bir marka varsa onu da eklemenizi rica edeceğim.
Bana her şeyi ülkesine ait olan bir marka söyler misin? Gidin biraz girişim nasıl yapılır öğrenin. Apple da bugün kamera sensörünü Sony'den, ekranı Samsung'dan, pilini oradan buradan alıyor. İşlemcisini Tayvanlı bir şirket olan TSMC'ye ürettiriyor. Bu dediğiniz şekilde olabilecek bir durum...