işlemci tarafında kesinlikle amd (AM5) tercih edilmeli. 2 sene sonra sistemi upgrade etmek istesen soketle mi uğraşacaksın soket demek komple anakart demek...
mağaza çalışanları ay sonu kalan poşetleri cebine indirmese veya market alışverişini yaparken evladım bi poşet daha ver diyip açmadığı poşeti cebine koyup...
ya bu sağlık mevzusuna pek takılmamak lazım. her ssd farklı yazılımları var genelde SMART (Self-Monitoring, Analysis, and Reporting Technology) kullanılıyor...
bunların çalışma mantığı pos cihazıyla aynı. normal her evde bulunan a4 kağıtlara baskı veremez. baskı verebilmesi için kağıdın üzeri özel bir malzemeyle...
Sol yukarıdaki üç nokta > Yardım > Sorun Giderme > Uygulama Verilerini Sıfırla Ve Yeniden Başlat
Hatırlatma: Bu işlem tekrar giriş yapmanızı gerektirecek.
bende cooler master liquid ml240l v2 var yani bu işlemci için bence gereksiz fazla bile.. keşke şuanki tecrübem olsa piyasadaki en sağlam kule tipini...
evet bir de ne derece bakımını yaptılar? kimisi sadece thermal macun(kaliteli mi?) sürüyor ama bunun daha vram üzerindeki thermal padler var onlarında...
fikir vermesi bakımından asus tuf gaming 3070ti 2 yıldır bende ilk sahibiyim,
min:140 max:168 avg:164
Time: 8dk
Frametime: 6.200ms
res: 1920x1080
driver...
int baktım bir çok kişinin başına gelmiş ama bir neden belirten yok. normal gibi duruyor lakin community server da oynadıysanız veya faceit gibi matchmaking...