Habil pehlivan isimli üyenin son içerikleri

1. Habil pehlivan

Arkadasımla oynayabileceğim korku oyunu önerisi

bugun denedik sardı baya hocam 1754510201 bigfoot bana baska bı oyunu hatırlattı, bu listeden de aldım hocam tesekkurler tekrar, 1754510216 hmm o oyunu duymamısım hıc ama kkötu olmus
  2. Habil pehlivan

burdan zortu duymamıstım hocam bunu da ekledım cok teşekkürler eglencelı duruyo
  3. Habil pehlivan

bu oyunun sunucularını kapatmaları kötu olmus ya kalitelı bişeye benzıyormus, belki dediğiniz gibi bişi yapmaya calısablirz 1754440266 evet hocam bu oyunu biz de begenmiştik cidden oynamasuresı arttırılsa daha da tatından yenmez teşekkürler tekrar
  4. Habil pehlivan

tesekkurler ekledım llısteye
  5. Habil pehlivan

tekrar cok teşekkür ederım hocam bunu da ekledım, ayrıca siz harici şu koca forumda kimsenın bi öneri yapamaması da hayretıme gidiyor acıkcası bu kadar aktifliğin oldugu yerde, tekrar cok teşekkürer
  6. Habil pehlivan

lunch lady duymamıştım hiç hemen ekledım cok tesekkurler tam bu tarz mükkemel oldu
  7. Habil pehlivan

Arkadasımla birlikte oynayabilecegim ucretsız veya 2 3 5 dolar arası korku yada komedi korku, ucuz grafık tasarımlı korku oyunu var mıdır onerebilecegınız
  8. Habil pehlivan

M2 ssdi vidası hepsi aynı mıdır

bant korkuttu be hocam asdfjıohasdıjfpokajsıpdhfoasdfıoasdf gerek yok diyorsanız vazgectım suan almaktan öyleyse 1754080704 oha saolun hocam o zamn tesekkurler yanıtınz ıcın
  9. Habil pehlivan

nasıl yani hocam ahahahahah öyle olur mu ya
  10. Habil pehlivan

m2 ssdi vidam kayıp trendyoldan herhangı bi m2ssd vidası alsam uyar mı
  11. Habil pehlivan

Kamera şarj girişinin türü nedir

Sanırım öyle bi kişi daha öyle dedi sordugum, cok teşekkür ederim 1704654004 Denedik ama olmadı microm usb acaba girişi mi bozuk yoksa başka mı giriş
  12. Habil pehlivan

Kamera şarj girişinin türü nedir

Bu girişin adını bilen var mı acaba yardımcı olabilir misiniz
  13. Habil pehlivan

Yardım Hdd olan kasada ssd yeri var mıdır ?

Sadece aynı girişe mi sahipler onu öğrenmem lazım yani ekstra bişi yapmam gerekıyor mu, yoksa ditekt hddyi söküp ssdi takabılıuom mu 1698962129 Twşwkkürler hocam 1698962160 Sata oluyorsa evet
  14. Habil pehlivan

Yani farklı giriş değil aynı kablo ile mi takıyoruz (havada da kullanırım sorundeğil) yeterki ssd alıl hemen takabileyşm
  15. Habil pehlivan

Merhaba kasamda hdd mevcut ama ssd almak istiyorum, direk hddyi cıkarıp ssdyi takabılıyom mu yoksa girişi falan farklı mı ssdnin, nasıl anlarım
Geri