Project zomboid 100 saat oynatır en azArkadasımla birlikte oynayabilecegim ucretsız veya 2 3 5 dolar arası korku yada komedi korku, ucuz grafık tasarımlı korku oyunu var mıdır onerebilecegınız
Tr yapimi biz 3 kişi oymadık sarıyorburdan zortu duymamıstım hocam bunu da ekledım cok teşekkürler eglencelı duruyo
Korku değil ama indirimde aliens fireteam olabilirArkadasımla birlikte oynayabilecegim ucretsız veya 2 3 5 dolar arası korku yada komedi korku, ucuz grafık tasarımlı korku oyunu var mıdır onerebilecegınız
Pacify=puzzle oyunupacify veya lunch lady
kapanmasının sebebi oyun başarılıydı ama the day before çıktı yapımcı battıbu oyunun sunucularını kapatmaları kötu olmus ya kalitelı bişeye benzıyormus, belki dediğiniz gibi bişi yapmaya calısablirz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet hocam bu oyunu biz de begenmiştik cidden oynamasuresı arttırılsa daha da tatından yenmez teşekkürler tekrar
bugun denedik sardı baya hocamTr yapimi biz 3 kişi oymadık sarıyor
bigfoot bana baska bı oyunu hatırlattı, bu listeden de aldım hocam tesekkurler tekrar,R.E.P.O
Zort
Devour
Backrooms
Bigfoot
Propnight
Phasmophobia
Lunch Lady
Dead By Daylight
The Quarry
Fear Therapy
The Headliners
Left 4 Dead 2
Pacify
Project Zomboid
7 Days To Die
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Korku veya Zombi Modlu Minecraft oynayın
hmm o oyunu duymamısım hıc ama kkötu olmuskapanmasının sebebi oyun başarılıydı ama the day before çıktı yapımcı battı