Habil pehlivan
80+

- Reaksiyon skoru
 - 28

Arkadasımla birlikte oynayabilecegim ucretsız veya 2 3 5 dolar arası korku yada komedi korku, ucuz grafık tasarımlı korku oyunu var mıdır onerebilecegınız

pacify veya lunch ladyArkadasımla birlikte oynayabilecegim ucretsız veya 2 3 5 dolar arası korku yada komedi korku, ucuz grafık tasarımlı korku oyunu var mıdır onerebilecegınız
lunch lady duymamıştım hiç hemen ekledım cok tesekkurler tam bu tarz mükkemel oldupacify veya lunch lady
secret neighbor olabilirArkadasımla birlikte oynayabilecegim ucretsız veya 2 3 5 dolar arası korku yada komedi korku, ucuz grafık tasarımlı korku oyunu var mıdır onerebilecegınız
tekrar cok teşekkür ederım hocam bunu da ekledım, ayrıca siz harici şu koca forumda kimsenın bi öneri yapamaması da hayretıme gidiyor acıkcası bu kadar aktifliğin oldugu yerde, tekrar cok teşekkürersecret neighbor olabilir
repoArkadasımla birlikte oynayabilecegim ucretsız veya 2 3 5 dolar arası korku yada komedi korku, ucuz grafık tasarımlı korku oyunu var mıdır onerebilecegınız
tesekkurler ekledım llısteye

bu oyunun sunucularını kapatmaları kötu olmus ya kalitelı bişeye benzıyormus, belki dediğiniz gibi bişi yapmaya calısablirzpropnight önerirdimde sunucuları kapanmış belki crack indirip online fix atabilirsiniz
evet hocam bu oyunu biz de begenmiştik cidden oynamasuresı arttırılsa daha da tatından yenmez teşekkürler tekrar![]()
Save 30% on Backrooms: Escape Together on Steam
A visually lifelike co-op horror for 1-6 people. Journey through 9 procedurally generated levels, using what's available to survive and progress deeper into the Backrooms.store.steampowered.com
Aşırı sardı bu oyun bizi. Normalde çok fazla bu tarz oyun oynamam ama arkadaşla beraber aktı gitti. Sadece oynama süresi biraz kısa, 2-3 saat kadar. Güncelleme alması gerekiyor yeni bölümler için ama uzun zamandır yeni bölüm eklenmedi. Ben de şimdi oyuna yeni bölümler eklenmesini bekliyorum oynamak için.
Size de arkadaşınızla beraber bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim.
ZortArkadasımla birlikte oynayabilecegim ucretsız veya 2 3 5 dolar arası korku yada komedi korku, ucuz grafık tasarımlı korku oyunu var mıdır onerebilecegınız
burdan zortu duymamıstım hocam bunu da ekledım cok teşekkürler eglencelı duruyoZort
Pacofy
Devour
Escale the backrooms
İndirimde outlast trails
REPO
Aklıma gelmedi daha