Arkadasımla oynayabileceğim korku oyunu önerisi

Reaksiyon skoru
28
Arkadasımla birlikte oynayabilecegim ucretsız veya 2 3 5 dolar arası korku yada komedi korku, ucuz grafık tasarımlı korku oyunu var mıdır onerebilecegınız

propnight önerirdimde sunucuları kapanmış belki crack indirip online fix atabilirsiniz

Aşırı sardı bu oyun bizi. Normalde çok fazla bu tarz oyun oynamam ama arkadaşla beraber aktı gitti. Sadece oynama süresi biraz kısa, 2-3 saat kadar. Güncelleme alması gerekiyor yeni bölümler için ama uzun zamandır yeni bölüm eklenmedi. Ben de şimdi oyuna yeni bölümler eklenmesini bekliyorum oynamak için.

Size de arkadaşınızla beraber bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim.

propnight önerirdimde sunucuları kapanmış belki crack indirip online fix atabilirsiniz
bu oyunun sunucularını kapatmaları kötu olmus ya kalitelı bişeye benzıyormus, belki dediğiniz gibi bişi yapmaya calısablirz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşırı sardı bu oyun bizi. Normalde çok fazla bu tarz oyun oynamam ama arkadaşla beraber aktı gitti. Sadece oynama süresi biraz kısa, 2-3 saat kadar. Güncelleme alması gerekiyor yeni bölümler için ama uzun zamandır yeni bölüm eklenmedi. Ben de şimdi oyuna yeni bölümler eklenmesini bekliyorum oynamak için.

Size de arkadaşınızla beraber bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim.
evet hocam bu oyunu biz de begenmiştik cidden oynamasuresı arttırılsa daha da tatından yenmez teşekkürler tekrar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,115
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri