Arkadaşlar selam, bir sakarlık yaptım ve tornavidan kaydı, anakarttaki çipi veya direnci yerinden çıkarttı. Bunun tamiri mümkün müdür, yorumlarınız nedir? Gigabyte teknik servisi yapar mı? Sağolun
Arkadaşlar, destek olabilecek var mıdır? Oyun oynarken (LOL'de de oldu) 2 saniyeliğine ekran siyah oluyor, sesleri duymaya devam ediyorum, ardından pc kendini resetliyor ve yeniden açılıyor. Furmark testi yaptım 1 saat boyunca ekran kartıma ancak 75 dereceyi geçmedi ve crash de almadım. PCIE...
CPU ve GPU için ideal sıcaklık aralığı kaç olmalıdır? Ayrıca, PUBG evet fazla yükte çalışıyor olabilir belki ancak 1 kereye mahsus LOL'de de başıma denk geldi
Arkadaşlar selam,
Bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibidir. PUBG, LOL gibi oyunları oynarken Pc kendini kapatıp ardından açıyor. Ekran kartım PSU'dan 3 ayrı kablo ile besleniyor. Sebebi ile alakalı aklıma bir şey gelmiyor. 850W PSU ile sistemi besliyorum böyle bir şeyle neden karşılaşıyorum...
Arkadaşlar selam,
2. el ekran kartı alacağım, almadan önce Furmark testi yapmak istiyorum ancak internette yeterli kıyaslama videosu/bilgisi bulamadım. Hangi koşullarda almalıyım? Dikkat etmem gereken nokta var mıdır? Örneğin:bios gibi. Destek olabilirseniz sevinirim :)
not: kartı 2k da...
doğru vallahi ne yapıcağımı şaşırdım, sizler ne öneriyorsunuz? Ayrıca rog strix white'lardan hangisi daha makul ? 8gb bellekli 3070 almak hata mı olur ?
paliti dikey takmak gerekecek sanki ? o nasıl yapılır bilmiyorum
ayrıca ikinci el kartlara nasıl güvenicez mining çıkması olup olmadığı konusunda
1673385104
hocam teşekkürler ancak bunlar siyah ve mining çıkması gibi duruyorlar
arkadaşlar sıfır olmasa da okeyim, piyasayı takip edemediğim için fiyatlar hep böyleymiş gibi geldi :) 3070 ve ti geleceğe yönelik zayıf kalır mı sizce? 3080'e mi yönelmeliyim ?