halilkartt isimli üyenin son içerikleri

1. halilkartt

Termal pad ve Termal macunu beraber kullanmak işe yarar mı?

Yok hocam arabada böyle bir şey yapmıyorum da, soğutma konusunda biraz düz mantık düşündüm padlerinde mantığı soğutmak olunca az bir şey macunla beraber kullansam ne olur bilemedim. Bunu deneyimlemiş olan var mı merak ettim sadece.
  2. halilkartt

Termal pad ve Termal macunu beraber kullanmak işe yarar mı?

Arkadaşlar, ekran kartının termal padini yenileyeceğim. Merak ettiğimden soruyorum, yeni termal pad kullanırken az bir şey termal macunda kullansam işe yarar mı? Zararı olur mu?
  3. halilkartt

Thermal Grizzly hydronaut 26 gr tg-h-100-R termal macunu alınır mı?

O zaman böyle yapayım. Çok teşekkür ederim tavsiyen için.
  4. halilkartt

Ben genelde bu tarz şeylerde uzun vadeli olsun severim. Hem ekran kartını hem işlemciyi macunlayacağım. Hani tekrar macun yenilemem gereken zamana gelirsem bir daha almayayım diye dedim. Hani benim konuda öğrenmek istediğim şey bu macunun kalitesinin nasıl olduğu. Eğer para vermeye değer...
  5. halilkartt

Bilgisayarı ilk aldığımdan bu yana hiç macun yenilemedim. Yaklaşık 4-5 yıl oldu. Yıllar önce mahalle bilgisayarcısından aldığım termal macunu kullandım. Değerler daha kötü oldu hep yükseldi, oyunlarda kasma yapmaya başladı. Montaj işini çok dikkatli yaptım. Sorunun termal macundan...
  6. halilkartt

6500 TL kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşlar 6500 TL bütçem var ve kablosuz oyuncu kulaklığı almak istiyorum. HyperX Cloud 2 modelini düşünüyordum fakat dip ses verdiğini daha iyi modellerin olduğunu söylüyorlar önerdiğiniz bir model var mı?
  7. halilkartt

Diğer oturumların ayarları nasıl yapılır?

Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarımı akrabalar, kuzenler, çocuklarda kullanabiliyor. Oyunlar oynuyorlar veya internette geziyorlar. Şimdi kendi oturumumu şifreleyip, bunlara kullanabilecekleri ayrı bir oturum açmak istiyorum. Açacağım oturumda, kurulacak uygulamaları kendim ayarlamak istiyorum...
  8. halilkartt

Yazılım türleri kaça ayrılır?

Öğrenmem gereken çok şey oluştu. Birde üniversite için minimum 2 yıllık bilgisayar bölümünü okuyabilsem çok iyi olacak. 1664104765 Böyle bir seçeneğim yok hocam.
  9. halilkartt

Daha bir de İngilizce var onu da öğrenmem gerekiyor değil mi?
  10. halilkartt

Grande Marka Bisiklet alınır mı?

Ön/arka belirtmediğin için söylemiştim. 2. ellere de bakabilirsin kaliteli markalardan bir şeyler bulabilirsin. Hangi şehirde yaşıyorsun. Ben de bir bakayım sarı siteye. Ben 2016'da salcano ng750 almıştım 2. el olarak, halen kullanıyorum. Tek pişmanlığım keşke o zamanlar 29 jant falan alsaydım...
  11. halilkartt

Grande Marka Bisiklet alınır mı?

Markayı bilmem ama arkasında amortisör olanı önermem. Sadece önde amortisör olanlar iyidir.
  12. halilkartt

PS salonuna bilgisayarda koyulabilir mi?

Umarım sorun olmuyordur o zaman.
  13. halilkartt

Umarım gerçekten de olur. Şimdi bunları planlamam erken ama yine de ufaktan bilgilenmek istiyorum. 1663964990 Acaba bunun hakkında bir yönetmelik var mıdır varsa nereden öğrenebilirim bilgin var mı?
  14. halilkartt

Arkadaşlar günün birinde bir iş yeri açmayı düşünüyorum. Eğer o dönem de maddi gücüm yeterse PS salonu açmayı düşünüyorum. Zamanla tutarsa bilgisayarlarda koyup hem kısmen internet kafede işletmiş olmak istiyorum. Yasal olarak bir hem PS salonu hem de internet kafe bir arada olur mu?
  15. halilkartt

Temel programlama derken, html, css gibi mi c# gibi mi?
Geri