tamamdır ben modeli öğrenmeye çalışacağım size özelden mesaj yazacağım yardımınız için çok teşekkürler bu arefe gününde bir kardeşinizin hayaline destek...
Attığım fotoğrafta 500 tl farkla biftenixin bir modeli var işaretlemedim ama şuan siz önerince bir dikkatimi çekti ama biraz ucuz geldi ventonun 750 wattlık...
hiç sorun değil hocam ne özürü dilediğiniz kadar soru sorun problem yok , 650w yeterli olur fakat mümkünse 750w almak daha iyi olur gelecekte problem...
Biraz sıkboğaz ettim özür dilerim. Benim 7700 xt vs 7500fli sistemim kaç watt harcar 650 watt yeterli olur mu? eğer olmaz derseniz bitfenixin modelini...
Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım benim için çok önemli. Bu PSU bilgisayar için çok önemliymiş çok araştırdım ama kesin bir sonuç alamadım toplayacağım...
İşlemci fanı olarak Gamepower nebula veriyorlar bunun kötü olduğunu düşünüyorum internette öyle görünüyor 7500f'in çok ısındığını söylüyorlar bu doğru mu...
Merhaba yakın bir zamanda bilgisayar alacağım oyun odaklı olacak iki adet güzel sistem buldum bunlardan hangisi almalıyım diye size sormak istiyorum
1...