han1099 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yardım Fifa 26 Online oynanıyor mu

Arkadaşlar fifa 26 alacağım steamden online oynamak istiyorum loldaki gibi lig sistemi felan var mı ve oyuna girer girmez istediğimiz takımı kurabiliyor muyuz bilgisi olan var mı
  2. H

Yardım Gumroad alışveriş yapılmıyor

Arkadaşlar Unreal ile oyun yapıyorum gumroad dan alışveriş yaptığım zaman tools satın alacağım sıra şu hatayı veriyor Your card was declined. ne yapmam lazım bu siteyi kullanan var mı yardımcı olur musunuz
  3. H

Yardım Binance hesabı için nasıl

hocam binance global den direk para yatılıyormuş sanırım biraz kesinti yapıyor
  4. H

hocam peki nereyi önerirnsiniz
  5. H

Arkadaşlar binance global hesabım var ama tr hesabım yok global hesabıma direk bankadan para atabiliyor muyuz yoksa tr hesabıda açmam mı gerekiyor bilgisi yardımcı olur musunuz
  6. H

Gss prim borcu ödendi ama

Arkadaşlar 26 yaşındayım gss prim borcum vardı 3 4 ay önce ödedim 9k ödemiştim şimdi tekrar kontrol ettim borç 0 görünüyor aöf 2 yıllık bölüm okuyorum sorum şu hastaneye gidebilir miyim e devleten spas sorgulama yaptım gss kapsam dışı diyor bilgisi olan var mı yardımcı olabilir mi
  7. H

Yardım Arana Önerisi 1.5 Milyon

Temiz c180 bulursam nasıl olur 200 bin km altında alınır mı sizce
  8. H

Passat b8 ler nasıl ve Pejo 408 ler sizce nasıl
  9. H

ilk defa alacağım araç pek anlamıyorum açıkçası biraz spor görünümlü olsun 200 bin km altında olsun yeterli
  10. H

Arkadaşlar araba önerir misiniz 1.5 milyona kadar bütçe var bmw f30 lar ve mercedes c200d ler nasıl suv araçlar da olabilir
  11. H

Yardım Araba Önerisi 1.5 milyon

Cupra nasıl olur peki yada bu tarz arabalar bildiğiniz bu tarz arabalar var mı 1774007357 Cupra benzeri bildiğiniz araçlar var mı
  12. H

megane yerine bmw mercedes nasıl olur
  13. H

Spor suv olabilir km 100 bin km kadar olur yılın 2015 altı olmasın
  14. H

araştırıyorum şu anda Bmw Mercedesler nasıl sizce
  15. H

Arkadaşlar 1-1.5 milyon Civarına araba önerir misiniz