asus proart 4060 ti 16gb satıp 20k gibi bi fiyata 5070 almayı düşünüyorum ama kasama sığarmı emin değilim nasıl anlarım bide işlemcim 5 5600x 5070 desteklermi ?
Benimki kükrüyo gibi bişe bu guruldamaya girmez daha dün sınavda bı ses cıktı varya utancımdan dedim Allahım beni yere yok cıkartma 5-7 saniye ses geldi...
karnımda bi ağrı yok yemek yiyorum hiç aç bırakmıyorum midemi ama durmadan gurulduyo, mideden durmadan gurultu sesi geliyo sizce ne olabilir kurt çıkmış...
merhabalar ben da 1 yıllık bilgisayar kulanıyorum ama parçalarımda öyle kötü denicek bişe değiller çoğu oyunu oynatabilicek düzeyde bi kasa diyim ama roblox...
Bir tek anime izliyorum diyer her şey kapalı bir tek Google acık oluyor ve evet bazen yanında telefona bakarken de uçak kalkıyo diyebilicegın bı ses geliyo...
Masaüstü kulanıyorum normalde boşta dururken 30-40 olarak durur anime falan izlerken (genellikle) 70 derece ve üstüne kadar cıkıyor
Kartım: Asus proart...
ışıklı ve görüntü istemiyorum çok fazla ışıklı materyal var zaten pad dahi ışıklı daha fazla ışıkla pavyona döner oda sağdece soğutması iyi olsun yeter...
5 5600x işlemci için lazım stok fan var şuan sıvı soğutucuya geçicem 240mm olsun kasa ufak biraz 2 fanlı ancak sığar bide onun yanına güzel bir termal macun...
Asus 4060ti 16gb
AMD 5 5600x
Samsung SSD 1tb 7000yazma 6000 okuma (tam hatırlamıyorum
Ram ddr4 16gb
Anakart Asus prime a520m-k
Bence günümüze göre yeterli...