Ağ seçeneklerinden NAT düzenini tercih edin. NAT, evdeki ağınızı sanal makineden izole eder. Ana makineniz ile sanal makine arasında da paylaşımlı klasör açmayın. Bu şekilde güvenilir kullanabilirsiniz.
Cihaz ikinci el olunca hall sensör normal demek. Hmm. Ne tesadüf ki ikinci el Acer, Lenovo falanda olmuyor.
❌ İlk sahibi Hall sensörü sorunu yüzünden sattı, demekki S1 sağlam değil
✅ Biri cihazı kullanıp sattı. O yüzden Hall sensör oluyor yaw.
Bu mesajımdan sonra kendi hâline saldım. 😀...
Değmeyecek biri için niye uğraşalım ki?
https://forum.donanimarsivi.com/konu/alinmayacak-gaming-laptoplar.1100629/post-10238892
Kaldı ki Victus'un problemleri bitmiyor. Hadi R1 Victus'unu da aç 2 disk, 2 RAM tak. Bir de BIOS görüntü modunu dGPU yap. İki gün sonra da forumlarda ağla...
Arkadaşlar her kronik arızalarda insanların mağdur olması yetmiyor. Her seferinde vada'yı da ikna edip tekrar ispat etmemiz lazım. Bunu öğrenemediniz mi? Hadi gelin vada'yı hep beraber bol bol ikna edelim.
(Recep Baltaş'ın isteği ile tasarlanan bu eklenti, T.Web() Browser Detection kütüphanesi kullanarak kaliteli bir deneyim sunar.)
Forumunuzun içerisinde bulunan mesajların hangi işletim sistemi ve tarayıcı ile gönderildiğini gösterir.
Bu forum eklentiyi kullanmaya karar verirse nasıl görünür...
Alınmaz. Hall sensör, dGPU moda alınca random Clear CMOS, tek slot disk veya RAM durumu. Sürprizleeri bitmiyor. Tüm Victus'larda Hall Sensör yaşandı. En az R1'de yaşandı ama yine de yaşayan var. Değmez. Victus cihazdaki NVMe diski söküp Asus cihaza taktım, daha yüksek veri aktarım hızını gördüm...