hasna durden isimli üyenin son içerikleri

1. hasna durden

Ekran kartım 82 dereceden inmiyor YARDIM

Dediğin çok alakasız, biraz test videolarını İzlersen tüm kartların her çözünürlükte %99 Kullanımda olup, çözünürlük artınca değişen Sıcaklıklarına bir göz atmalısın.
  2. hasna durden

Ekran kartım 82 dereceden inmiyor YARDIM

Sen iyi misin? O kart 4K Ekstrem ayarlarda oyun oynatacak bir kart değil. Sen kartı yakmadığına dua et, 82 derece gayet iyi.
  3. hasna durden

36K bütçem var pc için fikirlerinize ihtiyacım var

https://www.itopya.com/ataberk-dogan-boost-v63-amd-ryzen-5-8400f-gigabyte-geforce-rtx-4060-ti-windforce-oc-8gb-16gb-_h26198 Linkteki pcyi almayı düşünüyorum. Sadece SSD kapasitesini 1TB yaptım fakat soğutma konusunda fikrinize ihtiyacım var. Ryzen 5 7600 için soğutucu önerir misiniz? (sıvı)...
  4. hasna durden

Evga 1660Tİ Sıcaklık Sorunu

Değiştirdim hala aynı kullandığım macun 9.2likti 1657266681 Öyleyse sorun yok ama youtubeden aynı kartın fps testlerine baktığım zaman kart 63 derecede falan
  5. hasna durden

Evga 1660Tİ Sıcaklık Sorunu

Arkadaşlar ekran kartım Evga black tek fanlı Bir model, rdr2 ultra ayarlarda 80 dereceyi Gördüm. Fan rpm hızları 2600 civarlarında Geziyor. ne yapabilirim?
  6. hasna durden

4000TL ye 2. el Ekran Kartı Önerisi

1660Tİ Nasıl olur
  7. hasna durden

4000TL ye 2. el Ekran Kartı Önerisi

2. El ortalama 4bin tl civarında ekran kartı önerisi istiyorum.
  8. hasna durden

ANAKART KISADEVRE pc açılıyor monitöre görüntü gelmiyor

Merhaba arkadaşlar win11 kullanıyorum valoranta girmek için biostan uefi yaptım secure bootu açmak için biosa girdim biosta intel thunder bolt, rapid teknoloji ve smart center gibi 3 tane ayar vardı onlarıda açıp biosu kaydedip çıktım fakat ekrana görüntü gelmedi ctrl alt del yaptım bir kaç kez...
  9. hasna durden

Epic Games Yavaş İndirme Sorunu

Bu videoyu izleyebilirsiniz.
  10. hasna durden

VDSL porta nasıl geçerim?

Merhaba, biz ADSL bir paket kullanıyoruz. Paket değiştirmek istiyorum ama VDSL portunda boş yer yok diyorlar. İlla birisinin çıkması gerekiyormuş. Kimse kendi internetinden çıkmaz diye düşünüyorum. O kadar beklemek istemiyorum. Kendim yeni bir port açtırabilir miyim? Nasıl açarım? Şu anki...
  11. hasna durden

Fps oyununda curvedmi düzmü

Bence curved fps oyunlarında daha çok içine çekiyor kendimde kullanıyorum kendi görüşüm bu yönde Ama bir teknoloji mağazına gidip denemeni tavsiye ederim
  12. hasna durden

CPU8 derecesi 96 derece

Herhangi bir OC yapmadım. Soğutucu Rampage FROSTY-R 120mm CPU İntel İ7 2670QM. 1610292678 Deneyeceğim. 1610292777 Boştayken sıcaklıklar eşit oyun oynarken böyle bir sorun oluyor.
  13. hasna durden

CPU8 derecesi 96 derece

Yeni soğutucu aldım sıcaklık değerlerim eskisine göre düştü ama MSİ Afterburner programından baktığımda cpu8 yazan çekirdek 96 derecelerde çalışıyor nedeni nedir? Soğutucuyu tam ortamadığımı düşünüyorum ama öyle olsaydı tüm çekirdekler aynı sıcaklıkta olurdu sadece cpu8 yazan çekirdek 96 derece
  14. hasna durden

Power tuşuna basınca açılmama sorunu

Ben bugün James Donkey 480GB ssd aldım okuma yazma testi yaptım hızlar düşük çıktı bende sonradan farkettim ki sata kablosunu sata3 portuna takmadım pcyi kapattım ve sata kablosunu çıkartıp başka bir sata portuna taktım kasanın güç tuşuna bastım ve kasa açılmadı tekrardan eski portuna taktım...
  15. hasna durden

GT 1030 Overclock

Elimde asusun gt 1030 u var en iyi oc değerlerini bilenler var mı
Geri