CPU8 derecesi 96 derece

Reaksiyon skoru
4
Yeni soğutucu aldım sıcaklık değerlerim eskisine göre düştü ama MSİ Afterburner programından baktığımda cpu8 yazan çekirdek 96 derecelerde çalışıyor nedeni nedir?
Soğutucuyu tam ortamadığımı düşünüyorum ama öyle olsaydı tüm çekirdekler aynı sıcaklıkta olurdu sadece cpu8 yazan çekirdek 96 derece

CPU Cooler Tam oturmama gibi bir durum söz konusu çok nadir oluyor, CPU ve soğutucu belirtiniz. All Core OC mi yaptınız? Bazen CPU çekirdekleri aynı kalitede olmayabiliyor bundan dolayı kötü olana ayarlamak lazım.

Yeni soğutucu aldım sıcaklık değerlerim eskisine göre düştü ama MSİ Afterburner programından baktığımda cpu8 yazan çekirdek 96 derecelerde çalışıyor nedeni nedir?
Soğutucuyu tam ortamadığımı düşünüyorum ama öyle olsaydı tüm çekirdekler aynı sıcaklıkta olurdu sadece cpu8 yazan çekirdek 96 derece
Soğutucu tam oturmamış olabilir.
Çıkartıp tekrar deneyiniz.

CPU Cooler Tam oturmama gibi bir durum söz konusu çok nadir oluyor, CPU ve soğutucu belirtiniz. All Core OC mi yaptınız? Bazen CPU çekirdekleri aynı kalitede olmayabiliyor bundan dolayı kötü olana ayarlamak lazım.
Herhangi bir OC yapmadım. Soğutucu Rampage FROSTY-R 120mm CPU İntel İ7 2670QM.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soğutucu tam oturmamış olabilir.
Çıkartıp tekrar deneyiniz.
Deneyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boştayken sıcaklıklar eşit oyun oynarken böyle bir sorun oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri