Thermalright assasin spirit 120 evo rgb kule tipi aldım. Montajda verilen kırmızı plastikleri takmaya çalıştım fakat boşta dönüyor vida. Ne yapmam gerekiyor.
5 inde maaşım yatıyor o zamana kadar indirim vs olmazsa alırım onu
POWER BOOST VK-P1882B 650W ATX USB 3.0 MESH LED FAN SİYAH KASA kasamda bu 1.5 olan sığarmı emin bile değildim 😅 :ROFLMAO:
Thermalright Peerless Assassin 120 bunu düşünüyorum eğer buna gerek yoksa Thermalright Assassin Spirit 120 alabilirim fakat geçen 900 e indi bu o yüzden 1200e alasım yok😅.Eğer indirim vs gelir derseniz bekleyebilirim.
sistemim R5 5600*xfx rx 6600*msi a520 anakart
elimde bu kasadan var.Ben sistemi masaya koyuyorum ve masamda küçük olduğu için kaba duruyor olabildiğince küçük kasa arıyorum 240mm sıvı soğutma desteği olsa yeter benım için ama olmasada olur kule tipi vs de kullanırım 5600e önerilerinizi...
sistemim R5 5600*xfx rx 6600*msi a520 anakart
elimde bu kasadan var.Ben sistemi masaya koyuyorum ve masamda küçük olduğu için kaba duruyor olabildiğince küçük kasa arıyorum 240mm sıvı soğutma desteği olsa yeter benım için ama olmasada olur kule tipi vs de kullanırım 5600e önerilerinizi...
kat acıkmı vs bilmiyorum ekran kartından anlamıyorum açıkcası. buraya resmini atsam açılıp açılmadığını anlayabilirmisiniz?
1724106840
mersindeyim bu fiyatlara yok ya rx 580 bile 3k burda
R5 5600 için düşünüyorum bu modeli seçmemin tek sebebi rgb. aynı fiyata 2 fanlı bu model var soğutmada cok fark yoksa ve rgb olan yeticekse onu almayı düşünüyorum.