5600 için kule tipi önerisi

Güzel düşünüyorsun. Daha uygun bir fan almak istersen x123 fanı 549tl ye amazondan alabilirsin.
hocam takması zor diyorlar bide çıkarması ayrı dertmiş o yüzden karamsarım x123 te. 1200 olanı arkadaşım aldı kurulumdan memnundu.

hocam takması zor diyorlar bide çıkarması ayrı dertmiş o yüzden karamsarım x123 te. 1200 olanı arkadaşım aldı kurulumdan memnundu.
Merak etme hocam montajlarsın. Geçen bir arkadaşta baya uğraştı ama oluyor sorunsuz. Bu fiyata iyi bir ürün işlemcine de gayet yeterli.

5 inde maaşım yatıyor o zamana kadar indirim vs olmazsa alırım onu

POWER BOOST VK-P1882B 650W ATX USB 3.0 MESH LED FAN SİYAH KASA kasamda bu 1.5 olan sığarmı emin bile değildim 😅 :ROFLMAO:

POWER BOOST VK-P1882B 650W ATX USB 3.0 MESH LED FAN SİYAH KASA kasamda bu 1.5 olan sığarmı emin bile değildim 😅 :ROFLMAO:

Kasan 154mm yüksekliğini destekliyor maksimum.
Attığım fan 155mm. Spirit olan 154mm diğeri 155mm. Çık işin içinden çıkabilirsen. 😅 Ben olsam uygun olanı alırdım.

Kasan 154mm yüksekliğini destekliyor maksimum.
Attığım fan 155mm. Spirit olan 154mm diğeri 155mm. Çık işin içinden çıkabilirsen. 😅 Ben olsam uygun olanı alırdım.
kasanın camı açık kullansam problem olmaz doğrumudur?

bu kasaya oluyor kendım kullanıyorum

Thermalright Peerless Assassin 120 bunu düşünüyorum eğer buna gerek yoksa Thermalright Assassin Spirit 120 alabilirim fakat geçen 900 e indi bu o yüzden 1200e alasım yok😅.Eğer indirim vs gelir derseniz bekleyebilirim.
Peerless'ı alabilirsiniz o işlemci için baya iyi olur. Yükseltme yaparsanız R7 7800X3D'yi de soğutabiliyor rahatça.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermalright Peerless Assassin 120 bunu düşünüyorum eğer buna gerek yoksa Thermalright Assassin Spirit 120 alabilirim fakat geçen 900 e indi bu o yüzden 1200e alasım yok😅.Eğer indirim vs gelir derseniz bekleyebilirim.
Peerless'ı alabilirsiniz o işlemci için baya iyi olur. Yükseltme yaparsanız R7 7800X3D'yi de soğutabiliyor rahatça.

Niye 2 tane oldu bunlar ya. Neyse 7800x3d de de kullanılabilir bir soğutucu. Ama onun için Phantom daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,943
Üyeler
187,271
Son üye
xxsemihsarac
Geri