Hateinblood isimli üyenin son içerikleri

1. H

Scyrox V8 İçin Dot Skatez Önerisi

Aynı ürün değildir çünkü Xraypadin control-speed arası 6 farklı skatez türü var bu işe kafa yoruyorlar belli ki ama bence denenebilir 30 lira sonuçta.
  2. H

Mouseden memnunum. Ama skatezleri muhakkak değişmek gerek Xraypad Jade aldım ben muazzam bir hıza ulaştı speed bir mouse padle. Wraith universal grip tape de taktım mouse bir tık ağırlaştı ama tutuşu sağlam.(Beyaz grip tape çabuk kirleniyor siyah önerim) 4k hızda şarj bir tık çabuk bitiyor 2-3...
  3. H

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Dongleyi ön panele takınca kopma sorunu yaşamadım iki gündür. Şuan tek problem şarjın ne kadar kaldığını bir türlü kestirememem ve oyunun ortasında şarjın bitmesi. Bunun göstergesi için bir tuş kombinasyonu vardı %10 dilimler halinde sayılar yeşil yanıyordu bilen var mı? Bir de 8000 mah...
  4. H

Tabii ki çözüm bulursam haber ederim. Bir süre usb 2.0 portunda kullanacağım bakalım devam edecek mi aynı sorun. Anarta bağlı 3 tane dongle var, acaba hepsi 2.4 ghzde olduğu için sinyaller mi çakışma yapıyor diye düşünmüyor değilim.
  5. H

Aynı durum bende de var hocam birden bire y tuşu yeşil yanmaya başlayıp 3-4 saniye bağlantı sapıyor tuşlar yarım yamalak basıyor sonra tekrar bağlanıyor genelde dongle çıkarıp takıyorum veya capslocktaki switchleri aç kapa uzun bir süre tekrarlamıyor ama nedenini çözebilmiş değilim eğer devam...
  6. H

Contour Lines 5K ya düşmüş alın beklemeyin 500 lira farkla piano switch + premium keycaps zor bulursunuz
  7. H

Hocam inceleme yazmaya üşendim ama sana şunu söyleyeyim ABSOLUTE CINAMA müthiş bir kremsi tokluk, MUAZZAM ışık geçiren keycapsler, kesinlikle bu versiyonunu alın şu attığım fotoya bak sanki puding keycaps takmışım Işıksız Işıklı
  8. H

🔥NZXT C750W BRONZE 80+ Güç Kaynağı 1853₺🔥

İki gün önce 2600 den aldım iade başlatıp tekrar mı alsam jelatinleri dahi sökmedim
  9. H

Ulaştı hocam 1-2 saate yazacağım incelemesini
  10. H

Tabii ki, direkt uzunca bir inceleme yazacağım ayrıntısıyla anlatırım.
  11. H

Merhabalar, Scyrox V8 için dot skates kullanmak istiyorum. Longteng Huoyun Special Edition %50 control %50 speed bir mouse padle kullanılacak. Ağırlıklı olarak cs2 oynayacağım, o yüzden sanırım sürtünmeden iyi kayması önemli olacak. Bir de aynı mouse için uyumlu grip tape bulabilir miyim acaba?
  12. H

🔥İndirim 🔥🔥 Attack Shark CM03 45x40 Mouse Pad 1000TL🔥🔥

Bunun yerine Klasse Longteng Huoyun Special Edition aldım aynı fiyata, hata mı ettim?
  13. H

Abi bence alınır. Daha geçmedi klavye elime yarın daha net bir şeyler söylerim ama ışığı yansıtmayan led difüsörsüz tactile switch + küçük yazılı ışık geçirmeyen keycapsler beni memnun etmezdi açıkçası. 1000k daha ver, mis gibi şık duran harfleri büyük ışığı geçiren contour lines keycaps + led...
  14. H

M1 V5 de via yok uygulama yoksa ben nasıl yapacağım ayarlamaları?
Geri