Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

kadirz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kadir SAĞLAM
Instagram
kadirz123
Steam
kadirz123
Twitter
kadirz123
Facebook
kadirz123
Discord
Kadirz123#3611
Reddit
kadirz123
Benim alt tuşu çalışmamaya başladı neden kaynaklı olabilir? Alt tab atamıyorum ama win tab atabiliyorum switch kaynaklı değil.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,378
İsim
yusuf ecer
Benim alt tuşu çalışmamaya başladı neden kaynaklı olabilir? Alt tab atamıyorum ama win tab atabiliyorum switch kaynaklı değil.
Mac modda klavye. İçerisinden çıkan kılavuzda yazar. Veya caps tuşu altındaki swtichten win moda çekin.

kadirz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kadir SAĞLAM
Instagram
kadirz123
Steam
kadirz123
Twitter
kadirz123
Facebook
kadirz123
Discord
Kadirz123#3611
Reddit
kadirz123
Mac modda klavye. İçerisinden çıkan kılavuzda yazar. Veya caps tuşu altındaki swtichten win moda çekin.
1738784618695.png

Mac moddan değil içini açıp baktım şu iki demir birbirine yakın olmadığı için alt tuşu çalışmıyor switch değişimi sonrası başıma geldi bu olay muhtemelen. Nasıl çözebilirim bu iki bakır/demir parçası birbirine uzaklaşmış durumda.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,378
İsim
yusuf ecer
Alıntıyı görüntüle

Mac moddan değil içini açıp baktım şu iki demir birbirine yakın olmadığı için alt tuşu çalışmıyor switch değişimi sonrası başıma geldi bu olay muhtemelen. Nasıl çözebilirim bu iki bakır/demir parçası birbirine uzaklaşmış durumda.
Hm o zaman switch değişirken soketten hızlı çektiniz veya zorladınız. Soket kırılmış sanırım. O kısmı eski haline çevirmeyi deneyin hala olmuyorsa soket değişimi yapmanız gerek. Aliexppte kailh soket satılıyordu.

kadirz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kadir SAĞLAM
Instagram
kadirz123
Steam
kadirz123
Twitter
kadirz123
Facebook
kadirz123
Discord
Kadirz123#3611
Reddit
kadirz123
Hm o zaman switch değişirken soketten hızlı çektiniz veya zorladınız. Soket kırılmış sanırım. O kısmı eski haline çevirmeyi deneyin hala olmuyorsa soket değişimi yapmanız gerek. Aliexppte kailh soket satılıyordu.
Kırık değil sadece demirler fazla esnemiş demirleri eski yakınlığına ulaştırabilirsem taktığım switch çalışır hale gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed
o kadar uzun boylu değil bu tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel bi side print set ve güzel bi linear switchle 5k civarı bi maliyette ömürlük bi malzeme de oluyo orası ayrı
Hocam merhaba switch olarak ne önerirsiniz bide 2. fotoğraftaki keycapsi nereden aldınız acaba ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,378
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
ömer faruk
Hocam merhaba switch olarak ne önerirsiniz bide 2. fotoğraftaki keycapsi nereden aldınız acaba ?
beyaz siyah olan setin plastiği çok dandik ışık sızması yapıyor alırken bunu bilerek al , diğer seti de ali expressten almıştım ama linkini bulamadım , switch işi de bütçene göre değişir mmd princess ya da gateron milky yellow olabilir temudan alabileceğin seçenekler olarak. Leobog graywood v4 de güzel ama creamyden ziyade clacky oluyo klavye

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Birkan Öztürk
Şimdi saçma olacak ama sizce bu m1 v5 iade edip m1 v5 contour lines alınır mı? Arada 1000TL fark olacak ama rgb anlamında ve ses anlamında + sı olacak. Bunu iade etmesem switch ve keycap masrafım olacak zaten aynı paraya gelecek. Stok keycap ve switchlerini satması da dert gibi. Kısacası sizce ne yapılır? Bu halde ışığı yok bildiğiniz çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Birkan Öztürk
Hocam via json dosyasını signal rgbye import edip istediğiniz ve sınırınız olmadan rgb modları yapabilirsiniz.
Diğer sorunuza gelirsem hem web driverı hem download edebileceğiniz driverı var.

Aula switchleri ile denediniz mi?
Yok hocam sattım aulayı denemedim. Ama graywood takacağım bir ara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Faruk Günen
Şimdi saçma olacak ama sizce bu m1 v5 iade edip m1 v5 contour lines alınır mı? Arada 1000TL fark olacak ama rgb anlamında ve ses anlamında + sı olacak. Bunu iade etmesem switch ve keycap masrafım olacak zaten aynı paraya gelecek. Stok keycap ve switchlerini satması da dert gibi. Kısacası sizce ne yapılır? Bu halde ışığı yok bildiğiniz çünkü.
Abi bence alınır. Daha geçmedi klavye elime yarın daha net bir şeyler söylerim ama ışığı yansıtmayan led difüsörsüz tactile switch + küçük yazılı ışık geçirmeyen keycapsler beni memnun etmezdi açıkçası. 1000k daha ver, mis gibi şık duran harfleri büyük ışığı geçiren contour lines keycaps + led difüsörü bulunan creamy thoc klavye rengiyle uyumlu lineer switchi garantilemiş ol. Ha via desteği yok contour lineste ama benim gibi biri için cloud driver düzgün çalışıyorsa gayet yeterli olur özelleştirme takıntısı olan biri değilim sonuçta.

Oxgenbea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
Hocam via json dosyasını signal rgbye import edip istediğiniz ve sınırınız olmadan rgb modları yapabilirsiniz.
Diğer sorunuza gelirsem hem web driverı hem download edebileceğiniz driverı var.

Aula switchleri ile denediniz mi?
Hocam bu arada en sona geldiğimde 2 yıllık gaming gen tr garantisi diyor eğer sorun üründen kaynaklı ise gidiş dönüş kargo masrafları tamamen gaming gen.tr tarafından karşılanıyor diye belirtmişler şimdi ürünü gönderdik herhangi bir sorun olmadığını söylediklerinde kargo ücretleri ile biz mi mükellef oluyoruz alan arkadaşlar var mı?

Siz klavyede "," tuşuna bastığınızda windows dili türkçe olduğu sürece "ö" olarak çıkacak. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Nokta içinse türkçe layoutta neredeyse aynı tuşa basacaksınız. Nokta için sağ shiftin yanındaki tuş mesela.
Hocam merhabalar sizdeki ürün bu değilmi ?
Birde klavyenin driver nedir? Sorun yaşadınızmı?

Son düzenleme:
Top Bottom