Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Oxgenbea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Birkan Öztürk
Parlaklık sizi memnun etmediyse iade etmeyi düşünebilirsiniz. Bu modelin aynı fiyata piano prolu versiyonu olsa çok iyi olurdu. Lineer switche alışınca tactile switch bana çok farklı geldi alışamadım. O sorunu da switch değişmeden çözmüş olurdum :)

Aliexpressten almıştım ama şuan satışı yok.
Ya şöyle bundaki switchi ayrı satmaya kalksak çok para etmez çünkü pek alan olmaz diye düşünüyorum. Switch almaya kalksam zatne 90pcs li olarak almam gerekir ve en aşağı 1200TL çıkar cebimden. Zaten 5500TL ye satılan modelin fiyatına geliyor. Kafam karışık kısacası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali
T

Teşekkürler bu arada hala anlamadım siz nokta için ne yapıyorsunuz mesela ö ve . Aynı tuşta oluyor ya
Siz klavyede "," tuşuna bastığınızda windows dili türkçe olduğu sürece "ö" olarak çıkacak. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Nokta içinse türkçe layoutta neredeyse aynı tuşa basacaksınız. Nokta için sağ shiftin yanındaki tuş mesela.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,375
İsim
yusuf ecer
Hocam valla ben anlamadım ki open source olsa bile mesela ben bir via linkinden rgb modları deniyordum dalga modu bile kötü. Diğer tüm klavyelerde her farklı tuşa bastığında ayrı ayrı dalga oluşurdu ama monsgeekte atıyorum a bastın tam dalga yayılacakken D ye basınca bu sefer a daki rgb kapanıp D den yanıyor. Yani RGB modları bile bir garip. Dediğiniz şekilde rgb modları vs. nasıl ayarlanıyor bilmiyorum tabi ama ben pek alışamadım bu via olayına. Ben şimdi 5500 lüğü alırsam windowsa kurabileceğim bir program ile mi kullanabileceğim hocam?
Hocam via json dosyasını signal rgbye import edip istediğiniz ve sınırınız olmadan rgb modları yapabilirsiniz.
Diğer sorunuza gelirsem hem web driverı hem download edebileceğiniz driverı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam valla ben anlamadım ki open source olsa bile mesela ben bir via linkinden rgb modları deniyordum dalga modu bile kötü. Diğer tüm klavyelerde her farklı tuşa bastığında ayrı ayrı dalga oluşurdu ama monsgeekte atıyorum a bastın tam dalga yayılacakken D ye basınca bu sefer a daki rgb kapanıp D den yanıyor. Yani RGB modları bile bir garip. Dediğiniz şekilde rgb modları vs. nasıl ayarlanıyor bilmiyorum tabi ama ben pek alışamadım bu via olayına. Ben şimdi 5500 lüğü alırsam windowsa kurabileceğim bir program ile mi kullanabileceğim hocam?
Aula switchleri ile denediniz mi?

Oxgenbea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
Siz klavyede "," tuşuna bastığınızda windows dili türkçe olduğu sürece "ö" olarak çıkacak. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Nokta içinse türkçe layoutta neredeyse aynı tuşa basacaksınız. Nokta için sağ shiftin yanındaki tuş mesela.
Anladım alışırım heralde

Top Bottom