❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

YouTube videosu izle hepsinin testini ve özelliğini anlatıyor türk kanal ona göre karar verirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc hocası kanalında var o tanıtmıştı bu klavyeleri oradan bakabilirsiniz
izledim de çok kararsız kaldım ikisi benzer birbirine zaten. cs için alacaktım

ipta lettim akko yu onu alıcam ama 560 cash back geri alıyorlar bidağa aldımmı verirmi acaba :D
başta silveri görmedik be gülom :D
bir daha aldın mı vermiyor cashbacki geri almadan harcayacaktın

Harcadim 😂😂
Parayı eksik yatırır kesin tek uyanık biz değiliz
öyle oluyor ben harcamıştım ürün arızalı geldi değişim istemiştim iade etmişler bilet için para yüklemiştim direkt çektiler parayı

öyle oluyor ben harcamıştım ürün arızalı geldi değişim istemiştim iade etmişler bilet için para yüklemiştim direkt çektiler parayı
birdaki cash back alırız veya başkasına transfer ederim parayı ordan alırım o cash back bırakmam onlara :D :D

IYZICO %20 CASHBACK ile alabileceğiniz en uygun fiyatta. QMK-VIA,TRIMODE 6000MAH,KNOB VE FULL ALU.
Yapıştırın başka bulamazsınız :D
8000mah olan da aynı fiyat v5 olan.
@ARTIK FAN DEĞİLİM demin konuda sizinle konuşmuştuk ihtiyacınız varsa kesin yapıştırın.
Dostum tekrardan merhaba :D.

bunlardan hangisi alınır sence. Akko hakkında 0 bilgim var kısa da özet geçersen özellikleri hakkında falan çok teşekkür ederim.

bunlardan hangisi alınır sence. Akko hakkında 0 bilgim var kısa da özet geçersen özellikleri hakkında falan çok teşekkür ederim.
MOD 007 olan sarı piano manyetik switch ve hall effect, rapid trigger gibi özelliklere sahipken MOD 007B bunların hiçbirine sahip olmayıp yalnızca kablosuz (wireless) bir cihazdır. Normal bir switch kullanan normal bir modlu klavyedir. Monsgeek M1 V5 de yine MOD 007B ile aynı özelliklere sahiptir sadece 100 dolar bandında olan fiyat performans halidir.

Kısacası özellik ve diğerlerine kıyasla kalite bakımından en iyisi MOD 007

ne tür arıyorsun he klavyemi mekanikmi

Geri