goku010203
80+ Bronze
Kendini az önce çok komik bir duruma düşürdün, burdan dönmez artık kanka. Hadi iyi günler. xDSeni mi hönkürttüm sory kanka daha dikkatli olurum
Kendini az önce çok komik bir duruma düşürdün, burdan dönmez artık kanka. Hadi iyi günler. xDSeni mi hönkürttüm sory kanka daha dikkatli olurum
Sory kanki ağzından çıkardım artık hopurdermezsin özür dilerimKendini az önce çok komik bir duruma düşürdün, burdan dönmez artık kanka. Hadi iyi günler. xD
ipta lettim akko yu onu alıcam ama 560 cash back geri alıyorlar bidağa aldımmı verirmi acabaMonsgeek al.
izledim de çok kararsız kaldım ikisi benzer birbirine zaten. cs için alacaktımYouTube videosu izle hepsinin testini ve özelliğini anlatıyor türk kanal ona göre karar verirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc hocası kanalında var o tanıtmıştı bu klavyeleri oradan bakabilirsiniz
bir daha aldın mı vermiyor cashbacki geri almadan harcayacaktınipta lettim akko yu onu alıcam ama 560 cash back geri alıyorlar bidağa aldımmı verirmi acaba
başta silveri görmedik be gülom![]()
Hissiyat olarak hangisi hoşuna giderse onu alizledim de çok kararsız kaldım ikisi benzer birbirine zaten. cs için alacaktım
kullanmadan nasıl hissedeyimHissiyat olarak hangisi hoşuna giderse onu al
Harcadimbir daha aldın mı vermiyor cashbacki geri almadan harcayacaktın
öyle oluyor ben harcamıştım ürün arızalı geldi değişim istemiştim iade etmişler bilet için para yüklemiştim direkt çektiler parayıHarcadim
Parayı eksik yatırır kesin tek uyanık biz değiliz
birdaki cash back alırız veya başkasına transfer ederim parayı ordan alırım o cash back bırakmam onlaraöyle oluyor ben harcamıştım ürün arızalı geldi değişim istemiştim iade etmişler bilet için para yüklemiştim direkt çektiler parayı