🔥İndirim AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA 3700 + %10 iyzico indirimi

Dostlar başka forumda birkaç hocamdan bilgi aldım sizinde fikirlerinizi merak ediyorum bu klavye için

AKKO V3 Silver Pro​

AKKO V3 Piano Pro​

Hangisi daha iyi olur sizce, ben oyun performansı için silver olanı tercih ettim. Duruma göre değiştirebilirim.
Gateron Milky Yellow tavsiye ederim bunların yerine

Beyler biraz saçma gelicek ama membran mı yoksa bu mu

Hocam nereden alabilirim ? Şimdi ben çakma falan almayayım :) Link falan varsa atarsanız çok sevinirim.
AliExpress'te az önce şunu buldum:
232,40TL | Gateron Sütlü Sarı Anahtarı 5 Pin Çalışırken Değiştirilebilir Kırmızı Kahverengi Şeffaf Süt Beyaz Anahtarları 3/5 Pin Mekanik Klavye GK61GK64 GH60

Temuda da var ama orijinalliginden emin değilim muhtemelen orijinaldir ama burdan almıştım ben. Ali expresste gateronun global satıcısını bulup ordan da alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler biraz saçma gelicek ama membran mı yoksa bu mu
Yazım hissiyatı ve ses için bu

AliExpress'te az önce şunu buldum:
232,40TL | Gateron Sütlü Sarı Anahtarı 5 Pin Çalışırken Değiştirilebilir Kırmızı Kahverengi Şeffaf Süt Beyaz Anahtarları 3/5 Pin Mekanik Klavye GK61GK64 GH60

Temuda da var ama orijinalliginden emin değilim muhtemelen orijinaldir ama burdan almıştım ben. Ali expresste gateronun global satıcısını bulup ordan da alabilirsin

Yazım hissiyatı ve ses için bu
Teşekkür ederim hocam.

8k hz yokmu be hocam mchose ace60 pro aldım acı çekiyorum hem manyetik switch den dolayı hemde %60 olduğu için yokmu ve imdadıma çare olacak klavye 8khz hallefect hot swap snaptap rapid trigger knoblu falan li fılanlı be

8k hz yokmu be hocam mchose ace60 pro aldım acı çekiyorum hem manyetik switch den dolayı hemde %60 olduğu için yokmu ve imdadıma çare olacak klavye 8khz hallefect hot swap snaptap rapid trigger knoblu falan li fılanlı be
8k hz okadar farkettiriyormu ?

Alıntıyı görüntüle

Dosti Klavyenin rengini vb nerden ayarlayabilirim

Dosti Klavyenin rengini vb nerden ayarlayabilirim
fn tuşuna basarak sağ alttaki yön tuşlarından sağa veya sol bas ben öyle değiştiriyorum. FN+Yukarı veya aşağı yön tuşları ise renklerin seviyesini ayarlıyor

Kablosuz bağlantı yapamadım Caps tuşunu söktüm sivici aşağıya indirdim ama bağlanmıyor driver indirdim uygulama görmüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,718
Üyeler
175,100
Son üye
Takus34
Geri