🔥İndirim AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA 3700 + %10 iyzico indirimi

Yarına kadar kalırsa geçeceğim. Tek problem aula Ile kıyaslandığında ne olur onu merak ediyorum daha aulayi kullanmadim

Yarına kadar kalırsa geçeceğim. Tek problem aula Ile kıyaslandığında ne olur onu merak ediyorum daha aulayi kullanmadim
aula ile arasında ki fark alüminyum kasa olması qmk via desteği 8000 mah batarya

O zaman aulayi satayım bunu alayım daha kutusunu da açmadım
ben sattım bunu aldım dongleyi koyacak yer yok ve type-c yeri ortada diye iade ettim mchose aldım onunda type-c girişi sıkıntılı çıktı onu iade edip tekrar bunu almayı düşünüyorum

Dostlar başka forumda birkaç hocamdan bilgi aldım sizinde fikirlerinizi merak ediyorum bu klavye için

AKKO V3 Silver Pro​

AKKO V3 Piano Pro​

Hangisi daha iyi olur sizce, ben oyun performansı için silver olanı tercih ettim. Duruma göre değiştirebilirim.

İyzico olmadan 3700 tl ilk defa bu fiyata gördüm.

8k hz yokmu be hocam mchose ace60 pro aldım acı çekiyorum hem manyetik switch den dolayı hemde %60 olduğu için yokmu ve imdadıma çare olacak klavye 8khz hallefect hot swap snaptap rapid trigger knoblu falan li fılanlı be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8k hz yokmu be hocam mchose ace60 pro aldım acı çekiyorum hem manyetik switch den dolayı hemde %60 olduğu için yokmu ve imdadıma çare olacak klavye 8khz hallefect hot swap snaptap rapid trigger knoblu falan li fılanlı be

Geri