hocam nasıl 9 taksit yaptınız taksit seçeneği oluyormu iyzico ile ödeyinceiyzico ile 9 taksit 3800e geldi feci iyi oldu
hocam nasıl 9 taksit yaptınız taksit seçeneği oluyormu iyzico ile ödeyinceiyzico ile 9 taksit 3800e geldi feci iyi oldu
Ben denedim iyizico ile 9 taksit 4500ü geçiyor?hocam nasıl 9 taksit yaptınız taksit seçeneği oluyormu iyzico ile ödeyince
%10 + 300tl cashback dahil 3800e gelmiştirBen denedim iyizico ile 9 taksit 4500ü geçiyor?
300 cash back nasıl alınıyor knk%10 + 300tl cashback dahil 3800e gelmiştir
iyzico ilk siparişe özel veriyorlar ama sözde bana vermediler kampanya listesinde görünüyor ama300 cash back nasıl alınıyor knk
aula ile arasında ki fark alüminyum kasa olması qmk via desteği 8000 mah bataryaYarına kadar kalırsa geçeceğim. Tek problem aula Ile kıyaslandığında ne olur onu merak ediyorum daha aulayi kullanmadim
O zaman aulayi satayım bunu alayım daha kutusunu da açmadımaula ile arasında ki fark alüminyum kasa olması qmk via desteği 8000 mah batarya
ben sattım bunu aldım dongleyi koyacak yer yok ve type-c yeri ortada diye iade ettim mchose aldım onunda type-c girişi sıkıntılı çıktı onu iade edip tekrar bunu almayı düşünüyorumO zaman aulayi satayım bunu alayım daha kutusunu da açmadım
kanka aulayı kaça bırakırsın cash alayımO zaman aulayi satayım bunu alayım daha kutusunu da açmadım
8k hz yokmu be hocam mchose ace60 pro aldım acı çekiyorum hem manyetik switch den dolayı hemde %60 olduğu için yokmu ve imdadıma çare olacak klavye 8khz hallefect hot swap snaptap rapid trigger knoblu falan li fılanlı beİyzico olmadan 3700 tl ilk defa bu fiyata gördüm.
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
fiyat nedirElimde sıfır aula var ilgilenirsen. sadece kutu açılıp tuşları test edildi. koleksyonluk aldım