Klavyenin fiyatını sadece boyutuyla manyetik olması etkilemiyor pcb kalitesi kasa kalitesi batarya kalitesi gibi bir çok etken varÇok pahalı bence hem küçük hem manyetik değil
W75'in tek avantajı manyetik olması. Bu klavye hem alüminyum hem de yazılımı çok daha iyi. W75'in kullanıcı yorumlarını okursanız yazılım sapıttığı için rapid trigger kullanırken sorun yaşayanlar var.W75 mi daha mantıklı yoksa bu mu aralarında büyük fark var mı?
Çok şık klavye.İyzico olmadan 3700 tl ilk defa bu fiyata gördüm.
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
İyzicoyu indir kaydol kampanyalara katıl parolaparayı indir kaydol parayı parolapara hesabına at sanal kart oluştur ggtr de iyzico ile ödeyi seç iyzico hesabını oluşturduğun tel noyu gir parolapara sanal kart ile işlemi tamamlabu parolapara ve iyzico için herhangi bir rehber falan var mı
Bence değmez onu diyorum yoksa tek özelliğin manyetik ve boyut olmadığını biliyorumKlavyenin fiyatını sadece boyutuyla manyetik olması etkilemiyor pcb kalitesi kasa kalitesi batarya kalitesi gibi bir çok etken var
Her ürünün bir alıcısı var sonuçta şahsen type c yerinin ortada olması ve dongle için bir alanının bulunmamasından dolayı iade etmiştim 4300e almıştım şimdi aldığım mchose nin type c girişinde sıkıntı var iade edip m1 v5 i alıcam he ve tam boyut benim için eksi sıklıkla taşıdığım için ağırlık bana dert oluşturmuyor ama çantaya sığmıyor he hissiyatı yok ediyor elimde ki 15 farklı switchi kullanmak hissetmek ayrı tat veriyorBence değmez onu diyorum yoksa tek özelliğin manyetik ve boyut olmadığını biliyorum