🔥İndirim AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA 3700 + %10 iyzico indirimi

Mchose gx87 max usb kısmında sıkıntı vardı değişim isteyecektim direkt iade edip bunu alasım geldi

Çok pahalı bence hem küçük hem manyetik değil
Klavyenin fiyatını sadece boyutuyla manyetik olması etkilemiyor pcb kalitesi kasa kalitesi batarya kalitesi gibi bir çok etken var

Bedava iyzico ve parolapara kullanmayi unutmayin

W75 mi daha mantıklı yoksa bu mu aralarında büyük fark var mı?
W75'in tek avantajı manyetik olması. Bu klavye hem alüminyum hem de yazılımı çok daha iyi. W75'in kullanıcı yorumlarını okursanız yazılım sapıttığı için rapid trigger kullanırken sorun yaşayanlar var.

Aula ile kıyaslama yapmayın asla karşılaştırma yapılacak modeller değil. Akko çok ayrı bir klavye

bu parolapara ve iyzico için herhangi bir rehber falan var mı

bu parolapara ve iyzico için herhangi bir rehber falan var mı
İyzicoyu indir kaydol kampanyalara katıl parolaparayı indir kaydol parayı parolapara hesabına at sanal kart oluştur ggtr de iyzico ile ödeyi seç iyzico hesabını oluşturduğun tel noyu gir parolapara sanal kart ile işlemi tamamla

Manyetiklerden daha kaliteli ama manyetik merakınız varsa alın deneyin olmadı iade edersiniz ben denedikten sonra gayet beğendim.
Sesi de hiç kötü değil, basım hissiyatı da bence yeterli. Fun 60 boyuttan biraz kaybediyor ama alışınca aslında daha pratik.
Hatta basım hissiyatı olarak piyasadaki dandik red switch veya herhangi linear switch'den daha iyi akko nun glare switchleri.

Bence değmez onu diyorum yoksa tek özelliğin manyetik ve boyut olmadığını biliyorum
Her ürünün bir alıcısı var sonuçta şahsen type c yerinin ortada olması ve dongle için bir alanının bulunmamasından dolayı iade etmiştim 4300e almıştım şimdi aldığım mchose nin type c girişinde sıkıntı var iade edip m1 v5 i alıcam he ve tam boyut benim için eksi sıklıkla taşıdığım için ağırlık bana dert oluşturmuyor ama çantaya sığmıyor he hissiyatı yok ediyor elimde ki 15 farklı switchi kullanmak hissetmek ayrı tat veriyor

Geri