goku010203
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 471
Kendini az önce çok komik bir duruma düşürdün, burdan dönmez artık kanka. Hadi iyi günler. xDSeni mi hönkürttüm sory kanka daha dikkatli olurum
Kendini az önce çok komik bir duruma düşürdün, burdan dönmez artık kanka. Hadi iyi günler. xDSeni mi hönkürttüm sory kanka daha dikkatli olurum
Sory kanki ağzından çıkardım artık hopurdermezsin özür dilerimKendini az önce çok komik bir duruma düşürdün, burdan dönmez artık kanka. Hadi iyi günler. xD
ipta lettim akko yu onu alıcam ama 560 cash back geri alıyorlar bidağa aldımmı verirmi acabaMonsgeek al.
izledim de çok kararsız kaldım ikisi benzer birbirine zaten. cs için alacaktımYouTube videosu izle hepsinin testini ve özelliğini anlatıyor türk kanal ona göre karar verirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pc hocası kanalında var o tanıtmıştı bu klavyeleri oradan bakabilirsiniz
bir daha aldın mı vermiyor cashbacki geri almadan harcayacaktınipta lettim akko yu onu alıcam ama 560 cash back geri alıyorlar bidağa aldımmı verirmi acaba
başta silveri görmedik be gülom![]()
Hissiyat olarak hangisi hoşuna giderse onu alizledim de çok kararsız kaldım ikisi benzer birbirine zaten. cs için alacaktım
kullanmadan nasıl hissedeyimHissiyat olarak hangisi hoşuna giderse onu al
Harcadimbir daha aldın mı vermiyor cashbacki geri almadan harcayacaktın
öyle oluyor ben harcamıştım ürün arızalı geldi değişim istemiştim iade etmişler bilet için para yüklemiştim direkt çektiler parayıHarcadim
Parayı eksik yatırır kesin tek uyanık biz değiliz
birdaki cash back alırız veya başkasına transfer ederim parayı ordan alırım o cash back bırakmam onlaraöyle oluyor ben harcamıştım ürün arızalı geldi değişim istemiştim iade etmişler bilet için para yüklemiştim direkt çektiler parayı
Dostum tekrardan merhaba![]()
AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Black Gradia RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
M1W V3 VIA serisi, iyi bir arka aydınlatma ile karanlıkta yazmanıza yardımcı olur. Önceden ayarlanmış 15 arka ışık moduna sahiptir.www.gaming.gen.tr
IYZICO %20 CASHBACK ile alabileceğiniz en uygun fiyatta. QMK-VIA,TRIMODE 6000MAH,KNOB VE FULL ALU.![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Yapıştırın başka bulamazsınız
8000mah olan da aynı fiyat v5 olan.
@ARTIK FAN DEĞİLİM demin konuda sizinle konuşmuştuk ihtiyacınız varsa kesin yapıştırın.
MOD 007 olan sarı piano manyetik switch ve hall effect, rapid trigger gibi özelliklere sahipken MOD 007B bunların hiçbirine sahip olmayıp yalnızca kablosuz (wireless) bir cihazdır. Normal bir switch kullanan normal bir modlu klavyedir. Monsgeek M1 V5 de yine MOD 007B ile aynı özelliklere sahiptir sadece 100 dolar bandında olan fiyat performans halidir.Dostum tekrardan merhaba.
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5 Contour Lines White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MOD 007 HE PC Purple Melody Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MOD 007B HE PC Purple Melody, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MOD 007 HE PC Stellar Journey Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MOD 007B HE PC Stellar Journey, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
bunlardan hangisi alınır sence. Akko hakkında 0 bilgim var kısa da özet geçersen özellikleri hakkında falan çok teşekkür ederim.
ne tür arıyorsun he klavyemi mekanikmiDostum tekrardan merhaba.
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5 Contour Lines White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MOD 007 HE PC Purple Melody Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MOD 007B HE PC Purple Melody, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MOD 007 HE PC Stellar Journey Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MOD 007B HE PC Stellar Journey, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
bunlardan hangisi alınır sence. Akko hakkında 0 bilgim var kısa da özet geçersen özellikleri hakkında falan çok teşekkür ederim.