Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,726
İsim
Kerem Çavuş
hyperx pudding var denemesini yaptım ama hoşuma gitmedi + full uyumlu değil. hoşuma gitmeme sebebi ise güney ışıklandırma var bu klavyede ve ledler bence biraz zayıf (aulada daha çok ışık alıyordum) ve tuşların üstü parlamıyor pudding olmasına rağmen çünkü ışık yetmiyor. wraith pbt ve tam uyumlu ama onlar hiç ışık geçirmiyor. dolayısıyla az geçireceğine hiç geçirmesin dedim, wraith'in modellerini baya beğeniyorum
Aslında bendeki 5075 in parlaklığı auladan iyi acaba parlaklık şiddetinde mi bir sıkıntı var uygulamadan bir kontrol edin isterseniz , keycap de türkçe olduğu için büyük enter vb baştan uymuyor dediğiniz gibi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,166
İsim
yusuf ecer
bu klavyenin kendi keycapslerine pek alışamadım, türkçe pbt keycap arıyorum tam uyumlu. önerebileceğiniz wraith harici var mı ? 900tl vermek içime sinmiyor hiç :D
Wraith harici Türkçe keycaps bulman imkansız gibi özellikle ışık geçiren.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hyperx pudding var denemesini yaptım ama hoşuma gitmedi + full uyumlu değil. hoşuma gitmeme sebebi ise güney ışıklandırma var bu klavyede ve ledler bence biraz zayıf (aulada daha çok ışık alıyordum) ve tuşların üstü parlamıyor pudding olmasına rağmen çünkü ışık yetmiyor. wraith pbt ve tam uyumlu ama onlar hiç ışık geçirmiyor. dolayısıyla az geçireceğine hiç geçirmesin dedim, wraith'in modellerini baya beğeniyorum
Ben rgbyi signal rgb üzerinden kontrol ediyorum. Jsonu signal rgbye uyarlayıp kullanabiliyorsunuz. (VIA tuş ataması yapacağınız zaman signal rgbyi kapatıp yapıp geri açabilirsiniz, yoksa via görmüyor.)
Signal rgbde parlaklık da ayarlanıyor + yüzlerce rgb tema var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,750
Üyeler
163,715
Son üye
Rk64
Top Bottom