Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,166
İsim
Oğuz Oğuz
TR'de şuan rakibi yok. Trimode, kaliteli pcb, ışık geçiren keycapsler ve yetmezmiş gibi VIA/QMK var.
VIA: klavyenin yazılımını kullanmaya gerek olmadan tarayıcı üzerinden istediğiniz tuş, medya atamasını yapabilir özel makrolar yapabilirsiniz. Buna ek olarak screen ambilight, oyun rgb senkronize ; can azken tuşlar kırmızı yanması, iyileşirken yeşile dönmesi gibi özel efektler..
Ayrıca knob medya sesi kısmak için ayarlanabiliyor.
Kasa tamamen aluminyum, ağırlığı 1.5kg üzerinde. Premiumu sonuna kadar hissediceksiniz.
Switchlerine diyecek bir şey yok, trde alabileceğiniz en kaliteli switchlerden.
Kendi sitesinde kargo + ürün fiyatı 145usd.
Vergi çıkmıyor ama çıkarsa zaten durumu biliyorsunuz. Sitesinden bile daha ucuz.
Dostum klavyelerden hiç anlamıyorum. Gidip Asus alıp geçiyorum.
Bu klavye rog azoth'dan iyi midir?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,165
İsim
yusuf ecer
Dostum klavyelerden hiç anlamıyorum. Gidip Asus alıp geçiyorum.
Bu klavye rog azoth'dan iyi midir?
Hissiyat anlamında rog azothu cidden yıkar. Azothtta görünüm biraz daha premium duruyor, muhtemelen gecikmesi de bi tık düşüktür buna göre ama wireless modda gecikmesi en düşük custom klavyelerden m1w.
Yazılım konusunda da via klavyeler direkt rakipsiz.
Bu da azoth;

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,166
İsim
Oğuz Oğuz
Hissiyat anlamında rog azothu cidden yıkar. Azothtta görünüm biraz daha premium duruyor, muhtemelen gecikmesi de bi tık düşüktür buna göre ama wireless modda gecikmesi en düşük custom klavyelerden m1w.
Yazılım konusunda da via klavyeler direkt rakipsiz.
Bu da azoth;
Bu azoth red galiba. Bendeki snow olanı bu kadar sesli değil.
Siyah olanda red var beyaz olanda snow.
Markayı merak ettim satıp buna mi geçsem dedim de.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,165
İsim
yusuf ecer
Bu azoth red galiba. Bendeki snow olanı bu kadar sesli değil.
Siyah olanda red var beyaz olanda snow.
Markayı merak ettim satıp buna mi geçsem dedim de.
Monsgeek akkonun premium tarafı. Tıpkı asusdaki rog gibi. Eğer tuş hissiyatı arıyorsanız büyük upgrade olur. Azothu da kullandım bu ürünü de kullandım hatta şuan main klavyem diyebilirim. Kesinlikle geçilir.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,166
İsim
Oğuz Oğuz
Monsgeek akkonun premium tarafı. Tıpkı asusdaki rog gibi. Eğer tuş hissiyatı arıyorsanız büyük upgrade olur. Azothu da kullandım bu ürünü de kullandım hatta şuan main klavyem diyebilirim. Kesinlikle geçilir.
Tuş hissiyatı arıyorum ama klavye dokunur dokunmaz tuşu algılasın istemiyorum. Biraz bastirdiktan sonra algılasin istiyorum.
Monster k3 almıştım yıllar önce. Elim klavyenin üstünde dururken bile algılayıp basıyordu.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,165
İsim
yusuf ecer
Tuş hissiyatı arıyorum ama klavye dokunur dokunmaz tuşu algılasın istemiyorum. Biraz bastirdiktan sonra algılasin istiyorum.
Monster k3 almıştım yıllar önce. Elim klavyenin üstünde dururken bile algılayıp basıyordu.
O kolay, yüksek güç isteyen switch kullanırsanız çözülür 40-45g aralığında

Mr.Emre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Sarıtaş
TR'de şuan rakibi yok. Trimode, kaliteli pcb, ışık geçiren keycapsler ve yetmezmiş gibi VIA/QMK var.
VIA: klavyenin yazılımını kullanmaya gerek olmadan tarayıcı üzerinden istediğiniz tuş, medya atamasını yapabilir özel makrolar yapabilirsiniz. Buna ek olarak screen ambilight, oyun rgb senkronize ; can azken tuşlar kırmızı yanması, iyileşirken yeşile dönmesi gibi özel efektler..
Kasa tamamen aluminyum, ağırlığı 1.5kg üzerinde. Premiumu sonuna kadar hissediceksiniz.
Vergi çıkmıyor ama çıkarsa zaten durumu biliyorsunuz. Sitesinden bile daha ucuz.
hocam klavye elime ulaştı fakat driver klavyeyi görmüyor sorun ne olabilir biliyor musun ?

kalinka35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yarkın Evyapan
hocam klavye elime ulaştı fakat driver klavyeyi görmüyor sorun ne olabilir biliyor musun ?
hocam driver ile kullanılmıyor cihaz, https://usevia.app/ bu siteye gitmen gerekiyor. sonrasında https://www.monsgeek.com/product/m1w-via/ bu siteden ANSI Json File (v3) indirip , ilk attığım sitede DESIGN sekmesinden load diyip bu indirdiğin dosyayı yüklersen ilk menüye tüm makrodur tuş atamasıdır renk ayarıdır vs her ayar geliyor direkt. load demeden önce use v2 definitions tuşunu kapat. iyi forumlar

Mr.Emre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Sarıtaş

kalinka35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yarkın Evyapan
bu klavyenin kendi keycapslerine pek alışamadım, türkçe pbt keycap arıyorum tam uyumlu. önerebileceğiniz wraith harici var mı ? 900tl vermek içime sinmiyor hiç :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,726
İsim
Kerem Çavuş
bu klavyenin kendi keycapslerine pek alışamadım, türkçe pbt keycap arıyorum tam uyumlu. önerebileceğiniz wraith harici var mı ? 900tl vermek içime sinmiyor hiç :D
Türkçe keycap wraith hariç hyperx siyah pudding var o da abs bu klavyenin switchlerinden ona asla geçilmez , türkçe olmasına çok takılmayıp pbt herhangi bir keycape geçebilirsiniz

kalinka35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yarkın Evyapan
Türkçe keycap wraith hariç hyperx siyah pudding var o da abs bu klavyenin switchlerinden ona asla geçilmez , türkçe olmasına çok takılmayıp pbt herhangi bir keycape geçebilirsiniz
hyperx pudding var denemesini yaptım ama hoşuma gitmedi + full uyumlu değil. hoşuma gitmeme sebebi ise güney ışıklandırma var bu klavyede ve ledler bence biraz zayıf (aulada daha çok ışık alıyordum) ve tuşların üstü parlamıyor pudding olmasına rağmen çünkü ışık yetmiyor. wraith pbt ve tam uyumlu ama onlar hiç ışık geçirmiyor. dolayısıyla az geçireceğine hiç geçirmesin dedim, wraith'in modellerini baya beğeniyorum

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet-A
şu keycaplerdeki harfler yanda olmasa on numara ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom