Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 MONSGEEK M1W SP VIA 3999TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,149
İsim
yusuf ecer
Sitedeki en iyi ve en uygun olan bu model mi şu anda aula vardı onu ve apexleri satarsam alabiliyorum
Uyguna çok model var ama bu trde çok zor bulabileceğiniz+ çok uygun olan bi model. Sitesinde kargo+ürün 145usd şuan (vergi dahil değil).

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Uyguna çok model var ama bu trde çok zor bulabileceğiniz+ çok uygun olan bi model. Sitesinde kargo+ürün 145usd şuan (vergi dahil değil).
Teşekkürler bunu öncedende beğeniyordum zaten almaya çalışayım

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,149
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Birkan Öztürk
Keycaplerini beğenemiyorum ya. Güneyde olması göze hitap etmiyor bir de beyazdan siyaha geçişi vs.. buna şöyle güzel keycap bulunur mu? Yine bu şekilde harfler güneyde olacak ama tuşun üstünde çizgiler vs. Olacak

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mehmet sunal
Dün uykum vardı fiyatı pahalı zaten yarın sabah alırım dedim hemen bitmiş

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
eyyüb
ne varsa yalanıp yutuldu :D alan yarışmacı arkadaş lara başarılar diliyorum.

Robius

80+ Bronze
iyzico'da birikmiş bakiyem vardı harcayacak yer arıyordum iyi geldi. Çekiliş vs. de var uygulamayı yüklemenizi tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yunus emre
TR'de şuan rakibi yok. Trimode, kaliteli pcb, ışık geçiren keycapsler ve yetmezmiş gibi VIA/QMK var.
VIA: klavyenin yazılımını kullanmaya gerek olmadan tarayıcı üzerinden istediğiniz tuş, medya atamasını yapabilir özel makrolar yapabilirsiniz. Buna ek olarak screen ambilight, oyun rgb senkronize ; can azken tuşlar kırmızı yanması, iyileşirken yeşile dönmesi gibi özel efektler..
Ayrıca knob medya sesi kısmak için ayarlanabiliyor.
Kasa tamamen aluminyum, ağırlığı 1.5kg üzerinde. Premiumu sonuna kadar hissediceksiniz.
Switchlerine diyecek bir şey yok, trde alabileceğiniz en kaliteli switchlerden.
Kendi sitesinde kargo + ürün fiyatı 135usd.
Vergi çıkmıyor ama çıkarsa zaten durumu biliyorsunuz. Sitesinden bile daha ucuz.
hocam bu klavye işinin üstadı gibisiniz bana çok uçmadan bir klavye önerir misiniz? klavyeler hakkında pek bilgim yok ömürlük olsa güzel olur

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,149
İsim
yusuf ecer

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mehmet sunal
iyzico'da birikmiş bakiyem vardı harcayacak yer arıyordum iyi geldi. Çekiliş vs. de var uygulamayı yüklemenizi tavsiye ederim.
sabahtan beri 5 kez kontrol ettim her seferinde stok yok diyordu şanssızım galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,070
Üyeler
163,599
Son üye
Umutqz
Top Bottom