İyzico Para atamıyorum

Quiwick

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,266
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA almak için iyzicoya para atmaya çalışıyorum axess kartıyla fakat atamıyorum hata veriyor bilen var mı ?
Birde kartımı zorunlu olarak kayıtlı tutuyor bunu silemiyormuyuz ?

Son düzenleme:
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA almak için iyzicoya para atmaya çalışıyorum axess kartıyla fakat atamıyorum hata veriyor bilen var mı ?
sene 2025 oldu 2 satır yazıyı okuyup anlayabilmek bu kadar zor olmamalı.
iyzico ara ödeme yöntemi banka kartı gibi düsünüp bakiye yüklemeyeceksiniz.iyzico girip kart ekleyeceksiniz alışveriş yaparken oradan cekecek bu kadar. Başka kart ekledikten sonra ilk kartı silebilirsiniz...

Atmayacaksınız zaten. Atarsanız kampanyadan yararlanamazsınız. İyzico üzerinden kendi kartınızla ödeme yapacaksınız. İyzico sadece aracı.

Atmayacaksınız zaten. Atarsanız kampanyadan yararlanamazsınız. İyzico üzerinden kendi kartınızla ödeme yapacaksınız. İyzico sadece aracı.
Atıp aldım yine cashback geldi hocam. Paparadan attım oldu teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sene 2025 oldu 2 satır yazıyı okuyup anlayabilmek bu kadar zor olmamalı.
iyzico ara ödeme yöntemi banka kartı gibi düsünüp bakiye yüklemeyeceksiniz.iyzico girip kart ekleyeceksiniz alışveriş yaparken oradan cekecek bu kadar. Başka kart ekledikten sonra ilk kartı silebilirsiniz...
İlk kartı silmeyi bulamadım hocam mlsf tarif edebilme şansınız var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Halletim hiç bir sıkıntı yok şuan.

Geri