Bütçe sınırsızken bu klavyeden daha premium hissetiren tamamı aliminyum klavye var mı hocam ?Tactile yok da linear var akko creamy yellow, piano pro vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle alınmaz, birisi egea birisi merced
Gravastar bakınBütçe sınırsızken bu klavyeden daha premium hissetiren tamamı aliminyum klavye var mı hocam ?
Rainy75 bakabilirsiniz.Hocam bana yön tuşları olan ses açma kısması fn olmayan hotswap kablosuz özelliği olan beyaz klavye lazım %68 %75 falan gördüm buna baya yükseldim beyazı var mı veya başka bir klavye önerir misin ?
Bu ürünün üzerinde alabileceğiniz klavyelerde değişen tek şey;Bütçe sınırsızken bu klavyeden daha premium hissetiren tamamı aliminyum klavye var mı hocam ?
Tamamdır hocam siyahını aldım zaten grisini de alsam mı yoksa başka klavye mi alsam diye arada kalmıştım o yüzden sormuştum teşekkü ediyorum.Rainy75 bakabilirsiniz.
Bu ürünün üzerinde alabileceğiniz klavyelerde değişen tek şey;
Daha kaliteli keycaps veya kasada daha farklı detaylar olan ürünler olur. Kalitede çok fazla upgrade olmaz. Rainy75, mercury k1 de bakabilirsiniz.
Hiç ama hiç gerek yok gerçekten, sıkıldıkça keycaps switch değiştirip farklı ürünler elde edersiniz.Tamamdır hocam siyahını aldım zaten grisini de alsam mı yoksa başka klavye mi alsam diye arada kalmıştım o yüzden sormuştum teşekkü ediyorum.
Size bi soru sizce siyah kasa mı beyaz kasa mı monsgeek için?Hiç ama hiç gerek yok gerçekten, sıkıldıkça keycaps switch değiştirip farklı ürünler elde edersiniz.
Siyahı herhangi ekipmanda kullanmak mantıksız geliyo bana çok toz tutuyor. Bana kalsa beyaz alırdım ama önceliğim silver>beyaz>siyah.Size bi soru sizce siyah kasa mı beyaz kasa mı monsgeek için?
Katılıyorum hocam silver gerçekten benimde favorim ama monsgeekte beyaz var sadece. Bakalım iade işi olursa beyaz alıcam gibi.Siyahı herhangi ekipmanda kullanmak mantıksız geliyo bana çok toz tutuyor. Bana kalsa beyaz alırdım ama önceliğim silver>beyaz>siyah.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Beyaz siyahtan çok daha iyi ama kiri çok gösterebilir.Katılıyorum hocam silver gerçekten benimde favorim ama monsgeekte beyaz var sadece. Bakalım iade işi olursa beyaz alıcam gibi.
Hocam https://www.gaming.gen.tr/urun/5849...h-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ bu model nasıl sizce? %15 indirim ile eklendiğinde bu fiyatlara alınır mı?Beyaz siyahtan çok daha iyi ama kiri çok gösterebilir.
Bu fiyatlarda bile önerdiğim ürünlerden güzel klavye. Ama bütçe çok az daha çıkabilirse linkteki üründen sonra başka bir klavyeye yan gözle bile bakamazsınız.Hocam https://www.gaming.gen.tr/urun/5849...h-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ bu model nasıl sizce? %15 indirim ile eklendiğinde bu fiyatlara alınır mı?
Bu fiyatlarda bile önerdiğim ürünlerden güzel klavye. Ama bütçe çok az daha çıkabilirse linkteki üründen sonra başka bir klavyeye yan gözle bile bakamazsınız.