Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,385
İsim
yusuf ecer

hocam bu kasa silver renk mi ben anlamadım tam. Silver renk diyorlar ama fotolarda beyaz gibi sanki.
Silver gözükmüyor ama gaming gen listeleme hatasını çok yapıyor. Arayıp sorun bence. Ayrıca konudaki ile aynı ürün değil. HE bu. Yani rapid trigger manyetik switchli olanı.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,385
İsim
yusuf ecer
Hocam inceleme yazmaya üşendim ama sana şunu söyleyeyim ABSOLUTE CINAMA müthiş bir kremsi tokluk, MUAZZAM ışık geçiren keycapsler, kesinlikle bu versiyonunu alın şu attığım fotoya bak sanki puding keycaps takmışım

Işıksız

Işıklı
Piano pro gerçekten bebek gibi switch. Vertex v onedan sonra en favori switchim

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Eyupcan
Kanka selam genelde oyun olarak valo cs oynuyom buna göre önerebileceğin klavye varmı ses tok olursa daha ii olr olmazsa np birde 8k hz önemlimi bu konuda

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,385
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Birkan Öztürk
Silver gözükmüyor ama gaming gen listeleme hatasını çok yapıyor. Arayıp sorun bence. Ayrıca konudaki ile aynı ürün değil. HE bu. Yani rapid trigger manyetik switchli olanı.
Hem pahallı hem HE lerin hissiyatı berbat hem keycapler kötü bana göre😅 bakalım beyazını alabilirim eğer ki iade olursa.

1bulutbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İsmail bulut
Piano pro gerçekten bebek gibi switch. Vertex v onedan sonra en favori switchim
Kanka bu via yi çözemedim ya json dosyasını yükledim doğru olduğuna eminim. Ancak hue seçiyorum ekranla senkronize olmuyor sabit yanip kaliyor ekran rengi degisiyor ama klavyede hareket yok. Birde herhangi bir tuşa istediğimiz rengi atama gibi bir özellik var mi atıyorum f1 f12 kırmızı yansın gibi. Ayrıca klavyenin ışıkları gerçekten çok kısık gateron milky yellow aldım ama yeterli gelecek mi switch degisince. @freygasm

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,385
İsim
yusuf ecer
ekranla senkronize olmuyor sabit yanip kaliyor
Bunu zaten json file'ı signal rgb import ederek onun üzerinden yapıyorsunuz. Olmaması normal.
Ayrıca klavyenin ışıkları gerçekten çok kısık gateron milky yellow aldım ama yeterli gelecek mi switch degisince
Kendi switchlerine göre çok daha yeterli olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HE olarak fun60 ultra tmr. Mekanik olarak konudaki ürün.

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Eyupcan
Bunu zaten json file'ı signal rgb import ederek onun üzerinden yapıyorsunuz. Olmaması normal.

Kendi switchlerine göre çok daha yeterli olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HE olarak fun60 ultra tmr. Mekanik olarak konudaki ürün.
hocam he nedir bilmiyorum bu 3600lük modelle farkı nedir

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,385
İsim
yusuf ecer
Top Bottom