Abi inan 500 fps alayım derdinde değilim ben sanki şey gibi hissediyorum ram vs dediğinde haklısın performansı illaki etkileyecektir ancak benim laptopta mux switch yok ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben ekran kartını kullanmaya gerek yokmuş gibi algılıyor bilgisayar ve çok az kullanıyor...
Merhabalar öncelikle benim 2 yıl önce almış olduğum 95w gücünde 3060 ekran kartlı ryzen5 5600 lu laptopta cs oynarken fps droplar meydana geliyor fps 80 ile 120 arası gidip geliyor 4:3 en düşük ayarlarda ve bilgisayar ısınmıyor her ayarı denedim ancak olmuyor ekran 144hz ama çoğu oyunda 144fps...
https://www.incehesap.com/razer-opus-x-mercury-white-rz04-03760200-r3m1-kablosuz-gaming-oyuncu-kulaklik-fiyati-60880/?utm_source=google&utm_medium=listing&utm_campaign=60880&gclid=CjwKCAjwitShBhA6EiwAq3RqA7Yx_9aL4Xl0QoRNFRmb2EulGeVaaCSrDVTTxPeV3nr_2JA0e72LxhoCZ90QAvD_BwE bu nasıldır hocam
1500 tl ye oyun da oynayabileceğim bluetooth kulaklık var mı kulaküstü kulakiçi farketmez.
Monster wave anc diye bir kulaklık almayı düşünüyorum var mı öneri kulaklık forum sakinleri şimdiden teşekkürler 🙏
monster pusat wave anc bluetooth kulaklık nasıldır alınır mı ? Oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım kullanan veya farklı bir kulaklık önerebilir misiniz aynı fiyat bandında teşekkürler.
teyit için soruyorum ürünü alacağım fişe takacağım ve fişe taktığım ürünü de ethernet ile pc ye bağlayacağım değil mi? bir de ürün linki atar mısın hocam tam olarak almam gereken ürün hangisi olmalı ?
yani dağıtıcıyla kablo ile bağlansam herhangi bir stabilite ve ping sorununu çözmez mi ?
1677876217
link atar mısın hocam
1677876234
ve kısmen çözdü mü ?