hebelehubele1 isimli üyenin son içerikleri

1. H

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

hocam qp de kredi kartı ile öde seçeneği ile ödeye basın karşınıza gelecek iyzico ile öde 1738164427 iyzico sanal kart oluştur daha sonra istanbulkart hesabı açıp onayla 18 yaş üstü olman lazım istanbulkarta iyzico sanal kartın ile bakiye yükle ordanda o bakiyeyi ibanınına yatır
  2. H

çok haklısınız hocam 3600 tl olan işlemci bu sitelerde 4600 felan
  3. H

aynı sorun bendede var hocam iyzico uygulamasından qp ye girmeme rağmen iyzico ile öde seçeneği çıkmıyor
  4. H

PC HOCASI-GG11 Alırnırmı?

40-45 bin tl bütçe var. https://www.gaming.gen.tr/urun/559007/pc-hocasi-gg11-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4070-evo-oc-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistem alınır mı??
  5. H

55 bin tl her şey dahil sistem önerisi

Bir arkadaş bilgisayar alacak 55 bin tl bütçesi var , her şey dahil. ne önerirsiniz?
  6. H

Arc a750 Bitfenix kasadan ses geliyor

Kasadan gelen sesin kaynağı ne olabilir?
  7. H

Arc a750 ekran kartı ses çıkarıyor

yok hocam ekran kartı yüke bindiginde gelen sesle alakası yok bilgisayarı açtığımda başlıyor
  8. H

psudanda ses geliyor ama hocam boştayken
  9. H

herkese merhaba ekran kartım arc a750 the foresta girdiğimde ekran kartından cızırtı sesi geliyor ve psudanda yük altına girmese bile ses geliyor neden kaynaklanıyor olabilir psu Bitfenix muisca 600w 80+ bronze ben ekran kartından gelen sesin Psudan kaynaklı olduğunu düşünüyorum?
  10. H

5600g ARC a750 sistemde değişiklik

Herkese merhaba, 5600G , Arc A750 , B550M HDV anakart bir sistemim var ekran kartı aldığımdan dolayı 5600G işlemciye gerek kalmıyor bu yüzden aklımda iki seçenek var 1. seçenek 5600G'yı satıp 5600 almak 2. seçenek ise hem 5600G'yi hem de anakartı satıp komple Intel bir sisteme geçmek sizce hangi...
  11. H

Çözüldü✓ 5600g Kule tipi soğutucu önerisi

denedim hocam çok fazla ses çıkarıyor
  12. H

o zaman 6 borulu olan burst u alıyorum hocam teşekkürler
  13. H

peki hocalarım assassin king mi burst assasinmi iyi ve burst assasin 120 tl farka degermi ?
  14. H

anladım hocam teşekkürler
  15. H

anladım hocam bütçe çıkarsa alırım onu hocam , termal macun ne önerirsiniz?
Geri