Neler Yeni

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Ümit
bu paraları almak icin hesap doğrulamak şart mı ve alt limit var mı bilen var mı arkadaslar.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Bakiye nasıl harcanır.

Öncelikle bu bakiyeyi kullanabilmeniz için iyzico ödeme yöntemini kullanan web sitelerinden alışveriş yapmanız gerekiyor.Ödeme esnasında ise “iyzico ile Öde” seçeneği üzerinden alışverişinizi tamamlamalısınız. Alışverişi bakiye ile tamamlayabilmeniz için alacağınız ürünün/hizmetin tutarı kadar bakiyenizin olması gerekiyor. Bu aşamada alışveriş yapacağınız tutar hediye bakiyeniz değerinde değilse, iyzico mobil uygulamamız üzerinden iyzico hesabınıza bakiye yükleyerek, alışveriş tutarınızı tamamlayabilir ve alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.Buna ek olarak, yine “iyzico ile Öde” adımında bulunan kart ile ödeme alanına kart bilgilerinizi girebilir ve ödemenin bir kısmını hediye bakiyenizle, bir kısmını da kredi kartınızla ödeyebilirsiniz.Eğer farklı firmalardan alışveriş yapmak isterseniz, iyzico mobil uygulamamızın kart alanından "iyzico sanal kart" oluşturabilir, böylelikle dilediğiniz her yerden alışveriş yapabilirsiniz. Uygulamadaki iyzico bakiyeniz, aynı zamanda iyzico sanal kart bakiyenizdir.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Musa Topçu

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Musa Topçu
SSD alıcam da hocam nerelerden alabilirim galiba amazon da geçerli değil
Gaming gen tr
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taksitli alacaksan toplam fiyattan iade ediyor mesela ürün 1900 taksitle 2k 2k nın %20 sini iade ediyor

Ama bu firmaların şerefi 2 paralık şimdi baktım sırf kampanya var diye başka yerlerde 2200 olan ssd burda 2700-2800

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
gaming gen den monitör alsam ölü piksel çıksa iade ya da değişim yapıyorlar mı

Gaming gen tr

Taksitli alacaksan toplam fiyattan iade ediyor mesela ürün 1900 taksitle 2k 2k nın %20 sini iade ediyor

Ama bu firmaların şerefi 2 paralık şimdi baktım sırf kampanya var diye başka yerlerde 2200 olan ssd burda 2700-2800
taksitli nasıl alınıyor hocam

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Musa Topçu
gaming gen den monitör alsam ölü piksel çıksa iade ya da değişim yapıyorlar mı

taksitli nasıl alınıyor hocam
Kredi kartıyla ödeme yapıyorsun taksit seçeneklerinden istediğini seçiyorsun

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Musa Topçu
Mesela ben bunu taksitle aldım wraith pek içime sinmesede fareye ihtiyacım var diye aldım bakalım umarım sıkıntı yaşamam yaşarsam artık bende wraith rezilliği diye bir video çekerim öbür türlü firmalar ürünlerinin arkasında durmuyorlar

iyzico ile ödemiş nasıl olacağım o şekilde hocam kredi kartı dediğiniz iyzico kartı mı
İyzico ödeme yöntemi gpay gibi

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
Mesela ben bunu taksitle aldım wraith pek içime sinmesede fareye ihtiyacım var diye aldım bakalım umarım sıkıntı yaşamam yaşarsam artık bende wraith rezilliği diye bir video çekerim öbür türlü firmalar ürünlerinin arkasında durmuyorlar

İyzico ödeme yöntemi gpay gibi
size para iadesi oldu mu birde kendi kredi kartınız ile mi aldınız yoksa iyzico kartı ile mi

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Musa Topçu

Ekler

• Screenshot_20250128_110453_iyzico.jpg
    Screenshot_20250128_110453_iyzico.jpg
    51.5 KB · Hit: 34
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zaza
Gaming gen tr

çok haklısınız hocam
3600 tl olan işlemci bu sitelerde 4600 felan

Top Bottom