Devam ediyorHala devam ediyor mu ssd almayı düşünüyorum da
SSD alıcam da hocam nerelerden alabilirim galiba amazon da geçerli değilDevam ediyor
Gaming gen trSSD alıcam da hocam nerelerden alabilirim galiba amazon da geçerli değil
taksitli nasıl alınıyor hocamGaming gen tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Taksitli alacaksan toplam fiyattan iade ediyor mesela ürün 1900 taksitle 2k 2k nın %20 sini iade ediyor
Ama bu firmaların şerefi 2 paralık şimdi baktım sırf kampanya var diye başka yerlerde 2200 olan ssd burda 2700-2800
Kredi kartıyla ödeme yapıyorsun taksit seçeneklerinden istediğini seçiyorsungaming gen den monitör alsam ölü piksel çıksa iade ya da değişim yapıyorlar mı
taksitli nasıl alınıyor hocam
iyzico ile ödemiş nasıl olacağım o şekilde hocam kredi kartı dediğiniz iyzico kartı mıKredi kartıyla ödeme yapıyorsun taksit seçeneklerinden istediğini seçiyorsun
İyzico ödeme yöntemi gpay gibiiyzico ile ödemiş nasıl olacağım o şekilde hocam kredi kartı dediğiniz iyzico kartı mı
size para iadesi oldu mu birde kendi kredi kartınız ile mi aldınız yoksa iyzico kartı ile miMesela ben bunu taksitle aldım wraith pek içime sinmesede fareye ihtiyacım var diye aldım bakalım umarım sıkıntı yaşamam yaşarsam artık bende wraith rezilliği diye bir video çekerim öbür türlü firmalar ürünlerinin arkasında durmuyorlar
ATK Blazing Sky Z1 Pro Max Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.comMesaj otomatik birleştirildi:
İyzico ödeme yöntemi gpay gibi
Garanti ile aldım direkt iade yapıldısize para iadesi oldu mu birde kendi kredi kartınız ile mi aldınız yoksa iyzico kartı ile mi
çok haklısınız hocamGaming gen tr
Taksitli alacaksan toplam fiyattan iade ediyor mesela ürün 1900 taksitle 2k 2k nın %20 sini iade ediyor
Ama bu firmaların şerefi 2 paralık şimdi baktım sırf kampanya var diye başka yerlerde 2200 olan ssd burda 2700-2800